Concert la Filarmonica Brașov dedicat marcării datei de 18 octombrie ca Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane

Marți, 17 octombrie 2023, ora 19:30, iubitorii de muzică bună sunt așteptați la Filarmonica Brașov, unde va avea loc un concert Jurjak, unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică alternativă din România. Evenimentul este dedicat marcării datei de 18 octombrie ca Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane. Această zi este marcată la nivel european începând cu anul 2006. Cu această ocazie, în tările membre ale Uniunii Europene, au loc manifestări și activități pentru a crește nivelul de conștientizare cu privire la fenomenul de trafic de ființe umane.

Traficul de persoane continuă să fie unul din fenomenele sociale cu acoperire globală care aduce importante prejudicii morale, psihice și fizice victimelor sale și nu numai. Acest fenomen devine mult mai grav când în capcanele rețelelor de traficanți cad victime copii. Nu puține sunt cazurile în care minorii ajung în mâinile unor oameni pentru care nimic nu este mai important decât perspectiva câștigurilor financiare rezultate din exploatarea acestora.

Concertul este organizat cu sprijinul Filarmonicii Brașov, de către Fundația „Micu Bogdan”, în parteneriat cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Brașov și Organizația Internațională pentru Migrație.

Biletele sunt disponibile la casieria Filarmonicii Brașov sau ONLINE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.