Ședinţa ordinară a Consiliului Judeţean Braşov va avea loc pe 23 decembrie 2021. Vezi ordinea de zi

Consiliul Judeţean Braşov se va întruni joi, 23 decembrie 2021, în şedinţa ordinară a acestei luni, care va avea loc începând cu ora 11:00, în format de videoconferinţă pe platforma online Zoom.

Şedinţa va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a instituţiei.

1 Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al ședinței ordinare a Consiliului Județean desfășurată la data de 26.11.2021. (Pentru avizare toate comisiile)

2 Proiect de hotărâre privind aprobarea aprobarea procesului-verbal al ședinței extraordinare a Consiliului Județean desfășurată la data de 14.12.2021. (Pentru avizare toate comisiile)

3 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții și a organigramei Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov. (Pentru avizare C7)

4 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții și a organigramei Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov. (Pentru avizare C7)

5 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții și a organigramei Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov. (Pentru avizare C7)

6 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții și a organigramei Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie “Dr.I.A. Sbârcea” Brașov. (Pentru avizare C7)

7 Proiect de hotărâre privind avizarea organizării concursului/examenului de ocupare a funcției vacante de conducere de șef de secție-Secția Clinică de Chirurgie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov. (Pentru avizare C7)

8 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții, organigramei și a regulamentului de organizare și funcționare ale Centrului de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi “Canaan” Șercaia, serviciu social cu personalitate juridică din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov ca urmare a promovării personalului.(Pentru avizare C7)

9 Proiect de hotărâre privind emiterea avizului consultativ pentru Planul anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul local al Unității Administrativ Teritoriale – Orașul Râșnov pentru anul 2022. (Pentru avizare C1,C7)

10 Proiect de hotărâre privind emiterea avizului consultativ pentru Planul anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul local al Unității Administrativ Teritoriale – Comuna Bod pentru anul 2022. (Pentru avizare C1,C7)

11 Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifului lunar pentru serviciile de pază prestate de Direcția de Pază și Ordine a Județului Brașov pentru anul 2022. (Pentru avizare C1)

12 Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi statului de funcţii ale Direcţiei de Pază şi Ordine a Judeţului Brașov. (Pentru avizare C5)

13 Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii Contractului de concesiune nr.2171/2005, modificat prin acte adiționale, încheiat între Județul Brașov și dr. Banu Monica pentru cota de ½ din Cabinetul stomatologic nr.26, situat în Policlinica Stomatologică “Diaconu Coresi”. (Pentru avizare C3,C5)

14 Proiect de hotărâre privind neexercitarea de către Județul Brașov a dreptului de preemțiune asupra apartamentului nr.2 din imobilul – monument istoric, situat în municipiul Brașov, str. Nicolae Bălcescu, nr.14. (Pentru avizare C2)

15 Proiect de hotărâre privind aprobarea scăderii din evidențele contabile a sumei de 1.639.145 lei, reprezentând c/valoarea unor lucrări executate în baza contractului de achiziţie publică de lucrări nr.25/3656/2.04.2012 având ca obiect „Lucrări de reparaţii la DJ 112D, km 7 +218-11+300 Prejmer (DN 10) –Lunca Călnicului (DN 11)” încheiat cu S.C. CONFOREST S.A. și majorărilor de întârziere aferente. (Pentru avizare C1,C5)

16 Proiect de hotărâre privind darea în administrare a imobilului (casă și curte), aflat în domeniul public al Județului Brașov, situat în orașul Săcele, b-dul Brașovului nr.153, județul Brașov către Muzeul de Etnografie Brașov.(Pentru avizare C3,C5)

17 Proiect de hotărâre privind aprobarea completării cu o poziție – Casa de tip familial Donald – a Anexei – Inventarul bunurilor ce alcătuiesc domeniul public al Județului Brașov, la HCJ nr.100/17.07.2021, cu modificările și completările ulterioare. (Pentru avizare C1,C3,C5)

18 Proiect de hotărâre privind aprobarea completării cu o poziție – teren Aeroport – a Anexei – Inventarul bunurilor ce alcătuiesc domeniul public al Județului Brașov, la HCJ nr.100/17.07.2021, cu modificările și completările ulterioare. (Pentru avizare C1,C3,C5)

Ordine de zi suplimentară

1 Proiect de hotărâre privind numirea finală care include și Lista scurtă cu candidații admiși pentru funcția de membru în Consiliul de Administrație la S.C. Carfil Industrial Parc S.A. (Pentru avizare C3,C5,C6)

2 Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean nr.342/2020 privind aprobarea proiectului “Achiziție de echipamente din domeniul IT pentru școlile speciale din subordinea Consiliului Județean Brașov” și a cheltuielilor legate de proiect, atât a valorii totale a proiectului, cât și a cofinanțării proprii, în vederea obținerii de finanțare prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020. (Pentru avizare C1,C4,C6)

3 Proiect de hotărâre privind aprobarea Convențiilor de parteneriat ale județului Brașov cu Asociația „Care for dogs” și Asociația pentru protecția animalelor “Happy Tails Brașov”.(Pentru avizare C5,C6)

4 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții pentru Direcția Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov (Pentru avizare C7)

5 Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului Brașov și al instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii, pe anul 2021. (Pentru avizare C1,C7)

Proiectul ordinii de zi poate fi consultat AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.