Coronavirus | Ajutor pentru seniori oferit de voluntarii de la Îngrijiri la Domiciliu

Având în vedere că în contextul epidemiei cu Coronavirus categoria persoanelor în vârstă sunt cele mai vulnerabile, Îngrijiri la domiciliu recomandă seniorilor să evite pe cât posibil deplasările în exterior și expunerea în spații aglomerate (magazine, autobuze, instituții publice).

De aceea, permiteți-ne să vă ajutăm și protejăm.
Voluntarii de la Îngrijiri la domiciliu vin în sprijinul seniorilor din Brașov, Cristian, Săcele, Sânpetru, Ghimbav, Codlea și se oferă să ajute la cumpărături, plata facturilor sau orice alte comisioane pentru care ar trebui să vă deplasați.

Cum funcționează?

☎️ Ne dați un telefon la 0747.896.978, unde vă va răspunde Oana.

🗒 Ne spuneți ce nevoie aveți ori ne dictați lista de cumpărături. Sau numele și adresa pentru care trebuie să plătim factura de curent.

🏠 Voluntarii noștri săritori vin apoi la dumneavoastră cu cumpărăturile și bonul sau chitanța. E ok, ne dați banii când venim cu ele.

🍰 Nu vă costă nimic, acceptăm doar mulțumiri sincere. Bine, și o felie de plăcintă din aceea bună, cum doar bunicile știu să facă (să nu vă supărați dacă o luăm la pachet, încercăm să vă expunem cât mai puțin la contactul cu alți oameni. Perioada de incubație poate fi asimptomatică așa că n-am vrea să riscăm).

Între timp, avem grijă să nu uităm:
🧼 Să ne spălăm des pe mâini cu apă și săpun;
🗣 Să avem grijă la cei din jur când tușim;
🙈 Să evităm să ne atingem fața cu mâinile.

Și mai ales, nu ne panicăm. Suntem precauți și responsabili și ne îngrijim de noi și de cei din jurul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.