𝐀𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢𝐦𝐚ț𝐢𝐞 𝐬𝐭𝐨𝐩-𝐦𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧 în cadrul proiectului 𝐀𝐓𝐄𝐋𝐈𝐄𝐑𝐄𝐋𝐄 𝐆𝐎𝐏𝐎 la Olimpia – Muzeul Sportului și Turismului Montan

𝐀𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢𝐦𝐚ț𝐢𝐞 𝐬𝐭𝐨𝐩-𝐦𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧, în cadrul proiectului 𝐀𝐓𝐄𝐋𝐈𝐄𝐑𝐄𝐋𝐄 𝐆𝐎𝐏𝐎!

Atelierele sunt recomandate copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani și se vor desfășura la Olimpia – Muzeul Sportului și Turismului Montan, după următorul program:

– 𝐥𝐮𝐧𝐢, 𝟐𝟗 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, de la 11:00 – 13:00, primul atelier și de la 15:00 – 17:00, al doilea atelier;

– 𝐦𝐚𝐫ț𝐢, 𝟑𝟎 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, de la 10:00 – 12:00, primul atelier și de la 13:00 – 15:00, al doilea atelier.

În cadrul atelierelor copiii vor descoperi atât omulețul Gopo, cât și povestea maestrului Ion Popescu-Gopo, prin tehnica de animație cut-out și, la rândul lor, vor da viață celebrului personaj, în propria poveste!

Ion Aramă, grafician, regizor și scenarist, va fi trainerul atelierelor. Cu experiența a zeci de ateliere de animație pentru copii și adulți în cadrul unor evenimente și proiecte de profil importante (Festivalul de Film de Animație Anim’est, TIFF, Animation Worksheep), dar și ca profesor la UNATC „I.L.Caragiale” din București, îi va învăța pe cei mici tainele animației.

Accesul la cele 4 ateliere este gratuit în limita locurilor disponibile.

Înscrierile se pot face printr-un mesaj pe pagina de Facebook Asociatia Forums sau prin mail la asociatiaforums@gmail.com.

Proiectul 𝐀𝐓𝐄𝐋𝐈𝐄𝐑𝐄𝐋𝐄 𝐆𝐎𝐏𝐎 este realizat de Asociația Forums, în parteneriat cu Muzeul Județean de Istorie Brașov și este un proiect finanțat din bugetul Municipiului Brașov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.