Licitație Caritabilă: Artiștii români alături de Australia

Mișcați de dezastrul incendiilor de vegetație din Australia, artiștii români organizează o licitație caritabilă pentru sprijinirea celor care luptă pentru stingerea incendiilor. Pentru a susține demersul artiștilor români și pentru a vedea lucrările puse pentru donație intrați pe evenimentul Artiștii români alături de Australia.

Incendiile care au înghițit continentul Australian din luna Octombrie 2019 și care continuă să facă ravagii sunt fără precedent în istorie. Ravagiile făcute de flăcări au dus deja la moartea a peste 500.000.000 de animale, distrugerea și extincția a nenumărate specii de reptile, mamifere și păsări, distrugerea caselor și a vieților omenești.

Guvernul Australian nu a realizat decât prea târziu că trebuie să se implice și încă nu o fac la nivelul la care trebuie.

Așa că peste tot în jurul lumii, comunitățile se strâng și încearcă să îi ajute pe cei care au fost acolo în linia întâi – salvatorii de oameni și animale, pompierii și voluntarii australieni care și-au pus viața în calea nebuniei.

Noi, artiștii români, ne-am strâns în spațiul virtual pentru a vă propune un schimb: creațiile noastre pot fi ale voastre printr-un sistem simplu de licitatie cu donație directă către unul din conturile de mai jos, aparținând câtorva asociații de voluntari și departamente de pompieri din Australia.

Vă așteptăm în zilele următoare să descoperiți cum puteți ajuta fără efort o bucățică din sufletul tuturor – Australia, în conturile de mai jos:

1. CFA (Country Fire Authority) – Bushfire Disaster Appeal
2. Red Cross Australia – Disaster relief and recovery
3. Koalas in care Inc. – non profit charity
4. Wild 2 Free Kangaroo Sanctuary Inc. – non profit organisation

Demersul a fost inițiat de Cristiana Plavicheanu si Dena Artist în vederea strângerii de donații pentru cele patru organizatii australiene care luptă cu incendiile de vegetație.

REGULAMENT LICITATIE

Obiectele de arta din cadrul licitatiei se afla in posesia artistilor care le anunta pe pagina evenimentului.

Licitatia va ramane activa o perioada de 7 zile (se inchide in 15.01, orele 20.00) pentru a da ocazia unui numar cat mai mare de participanti sa isi anunte contributiile.

Pentru a putea intra in posesia unui obiect de arta, urmati va rugam pasii acestia:

1. La postarea obiectului/elementului licitat fiecare artist va anunta si suma de la care porneste licitatia pentru el.

2. Anuntati printr-un comentariu suma pe care o veti dona intr-unul din conturile din sectiunea „about” / „despre” a evenimentului – aveti la dispozitie patru cauze sustinute de noi, cu link-ul fiecareia afisat.

3. Asteptati ca artistul sa declare inchisa licitatia si sa eticheteze numele castigator. Persoana castigatoare a licitatiei va face plata intr-unul din conturile alese, specificate mai sus.

4. Faceti dovada donatiei respective in forma de print screen prin mesaj direct catre unul din organizatori și catre artistul proprietar al obiectului castigat. ATENTIE! donatia se face direct intr-unul din conturile cauzelor de mai sus, NU catre artist sau organizatori.

5. Impreuna cu artistul/donatorul veti stabili ulterior modalitatea de expediere-inmanare a obiectului respecti.

IMPORTANT: Impreuna cu artistul, veti alege modalitatea de transport ori predare a lucrarii alese, costurile acestuia vor fi suportate de beneficiar din motive lesne de inteles.

ARTISTII PARTICIPANTI:

ABOsketch
Alina Firica
Anamaria Balan
Andrei Farcasanu
Anca Ghinea
Anca Visan
Andrei Simion
Artadis Design
Carlos Funes
Claudia Ion
Claudiu Birliba
Cosmin Jalba
Costina Dinulescu
Cristiana Plavicheanu
Cristina Sarageaua
Damian Iuliu
Dana Coatu Atelier artist
Delia Sandu Photography
Dena Artist
E-an-na
Eat Your Heart
Flaminia Luca
Flori Buldus
Getty Tatomir Artist
Gucciboo
Hiraeth
High $tatus
Irlo
Laura Tartau
Maria Stefanita
Mireya Art
Nora Cupcencu
Razvan Parvulescu
Ruxandra Manea
Schoppel Cut
Silvia Stamatescu
The Crazy Plumbers
Trif Ioana
Tudor Sabin
Underwaves
Urkon Elemer
Watzzy
W3 4R3 NUM83R5

Pentru informatii suplimentare:

0040.729.652.642. – CRISTIANA
0040.737.819.362- DENA

Leave a Reply

Your email address will not be published.