Autobuzele Liniei 20 (Livada Poștei – Poiana Brașov) vor circula toată noaptea de Revelion, după un program din oră în oră

Autobuzele Liniei 20 (Livada Poștei – Poiana Brașov) vor circula toată noaptea de Revelion, după un program din oră în oră, pentru brașovenii sau turiștii care fie doresc să ajungă de în Poiana Brașov, fie locuiesc sau sunt cazați în Poiană și vor să ia parte la spectacolul din Piața Sfatului.

În noaptea de Revelion, brașovenii și turiștii care își doresc să petreacă trecerea dintre ani în Poiana Brașov au la dispoziție și transportul în comun. Extindem programul liniei 20 cu curse regulate, din oră în oră, cu plecare la fix din Livada Poștei și retur la jumătate din Poiana Brașov. Invităm pe această cale pe toți brașovenii și turiștii care își doresc să se bucure de Poiana Brașov de Revelion să lase autoturismele personale acasă, pentru a asigura un trafic cât mai fluid. Pe cei care, totuși, vor lua autoturismele, îi sfătuim și îi rugăm să nu lase mașinile pe carosabil, pentru a nu îngreuna circulația autobuzelor”, a precizat viceprimarul Flavia Boghiu.

Pentru celelalte linii municipale, ultimele autobuze vor pleca din stații la ora 21.00, în ziua de 31 decembrie 2022.

Programul pentru 1 ianuarie este un program de duminică, cu începere de la 7.30.

Sursa foto: Primăria Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.