Apel de proiecte pentru ediția 2022 Brașov Heroes

Brașov Heroes unește comunitatea prin idei bune!

Încep pregătirile pentru cea de-a noua ediție Brașov Heroes, o campanie de fundraising și un eveniment sportiv care activează resursele brașovenilor și susțin cele mai bune proiecte de conectare ale nevoilor comunității brașovene cu idei deștepte și transformatoare.

Comunitate mai unită

Dacă anul trecut proiectele se adaptau contextului dat de pandemie, anul acesta avem un război în fundal și o micro-comunitate ucraineană pe care o ocrotim în Brașov. Astfel că anul acesta focusul ediției este pe întărirea spiritului de colaborare din comunitatea noastră. Brașov Heroes Unite este despre unirea comunității pentru Bine. Căutăm proiecte care ne ajută să fim o societate deschisă schimbărilor, responsabilă față de sine însăși și care ne ajută să devenim ușor adaptabili, să putem să aplaudăm diferențele dintre noi și să ne uităm cu empatie și grijă la cei care au nevoie de ajutorul nostru fie că vorbim de refugiați, atipici, animale sau copii.

Proiecte cu pasiune

Proiectele pe care le căutăm se uită la nevoi din comunitatea brașoveană din social, educație, artă și cultură, integrarea refugiaților ucraineni, prioritizând proiectele care generează și cresc micro-comunități de oameni implicați. Vă așteptăm să înscrieți proiectele pe link-ul: https://forms.gle/nLW2iqwuEb2zdEiV7 până pe data de 27 aprilie 2022. Pe site-ul și pe pagina de facebook Brașov Heroes găsiți detalii despre criteriile de eligibilitate și procesul de jurizare.

*****

 Despre Fundația Comunitară Brașov

Fundația Comunitară Brașov are misiunea de a crea punți între nevoile și resursele locale și de a acționa ca un catalizator pentru o comunitate mai unită, mai generoasă și mai solidară.

În activitatea noastră de 7 ani, am finanțat și mentorat 200 de proiecte comunitare și am acordat un buget de 2.745.929 de lei prin mobilizarea donatorilor corporate, a celor individuali și a persoanelor resursă din comunitate.

Fundația Comunitară Brașov este parte dintr-o mișcare națională, alături de alte 18 fundații comunitare din țară.

Pentru mai multe detalii, vizitați www.fundatiacomunitarabrasov.ro

Detalii despre mișcarea de fundații comunitare, puteți găsi, accesând: https://ffcr.ro/fundatii-comunitare/

În cele 8 ediţii Braşov Heroes organizate până acum, am strâns fonduri şi am acordat finanţări în valoare de 818.499 de lei pentru 89 de proiecte locale din ariile: social, educaţie, cultură și mediu.

***

Co-organizatori:

Decathlon România oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive ce respectă cele mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu. La nivel național, Decathlon reunește peste 1200 de colaboratori, într-o rețea de 28 de magazine, la care se adaugă platforma online decathlon.ro. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate – preț.

Decathlon comercializează și articole cu eticheta Fabricat în România, produse fabricate în cele 3 unități de producție din țară: București, Timișoara și Reșița. În cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marcă proprie pentru drumeții montane și trekking, precum încălțăminte, dar și articole textile pentru ciclism și biciclete pentru adulți și copii, pentru ciclism, triatlon, sporturi de echipă.

Cartier Coresi reprezintă cel mai mare proiect de regenerare urbană din România ce reunește zilnic, într-un eco-sistem integrat,  peste 10.000 de oameni care lucrează sau locuiesc aici.

Cartier Coresi din Brașov reprezintă unitatea celor trei entități dezvoltate de Ceetrus: Coresi Shopping Resort, Coresi Avantgarden (alături de Kasper Development) și Coresi Business Campus (alături de Ascenta). Acestor trei funcționaliătăți li se mai adaugă încă două spații comunitare dezvoltate: Cartier Hub – un concept versatil pentru evenimente, întâlniri, ateliere,  cursuri  și The Business Factory – un spațiu de co-working.

Sursa foto: Fundația Comunitară Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.