Privește către cer – proiecție film @ Centrul Cultural Reduta

Filmul-eveniment „Privește către cer” se vede într-o proiecție unică la Brașov, la Centrul Cultural Reduta în data de 9 octombrie, de la ora 18.00.

Selectat în Competiția Oficială a Berlinale 2021 și distins cu Premiul FIPRESCI (premiul presei și al criticii de film), Privește către cer / What Do We See When We Look At The Sky? este o scrisoare de dragoste adresată tuturor cinefililor și cinema-ului în sine.

Biletele se achiziționează de pe eventbook.ro.

Accesul se face prin prezentarea unui certificat de vaccinare valid sau dovada trecerii prin boală.

„Parte poveste de dragoste, parte simfonie a orașului, niciuna neclintită de minunile și dezordinea contemporanului, Privește către cer e un basm al iubirii pierdute și al poeziei locurilor”. (AperiTIFF)

Regia: Alexandre Koberidze
Cu: Giorgi Ambroladze, Giorgi Bochorishvili, Irina Chelidze, Ani Karseladze, Vakhtang Panchulidze
Dramă – Germania, Georgia – 2020 – 2h30

Sinopsis:
E dragoste la prima vedere când Lisa și Giorgi se întâlnesc din întâmplare pe o stradă din orașul georgian Kutaisi. Dragostea îi lovește atât de neașteptat, încât uită până și să se întrebe unul pe celălalt cum îi cheamă. Înainte de a-și vedea fiecare de drum, decid să se întâlnească ziua următoare. Dar habar nu au că un blestem se abate asupra lor. O să reușească ei să se întâlnească din nou? Și dacă da, o să se recunoască?
Premiul FIPRESCI, Berlinale, 2021

Sursa foto: Centrul Cultural Reduta

Leave a Reply

Your email address will not be published.