PMP Brașov are un nou președinte, în persoana fostului consilier local PNL, Radu Paul

În 22 iunie 2021, Mihai Costel anunța că începe un nou capitol în domeniul administrativ: „Îmi face plăcere să anunț că de astăzi încep un nou capitol în domeniul administrativ și sunt entuziasmat să fac parte dintr-o echipă valoroasă condusă de Adrian Ioan Veştea, președintele Consiliului Județean”. Dar nu spunea nimic de situația sa de la PMP Brașov.

Adrian Veștea îl anunța pe Mihai Costel ca fiind consilier personal: „Începând cu luna aceasta, echipei mele de consilieri personali i se alătură un om cu multă #experiență în administrația publică locală. Domnul Costel Mihai, cel care a ocupat funcţie de #viceprimar al municipiului Braşov în mandatul 2016-2020, iar înainte a activat în administraţia publică braşoveană în calitate de #consilier local, a fost de acord să lucrăm împreună pentru dezvoltarea județului #Brașov”.

Reamintesc că Mihai Costel a fost viceprimar al Brașovului în mandatul 2016  – 2020, primar fiind George Scripcaru. Poziția ocupată atunci a fost obținută în baza acordului politic semnat de PNL, PMP, UDMR și George Scripacru.

Astăzi avem confirmarea că Mihai Costel nu mai este la PMP Brașov. Poate fi acesta motivul pentru care Adrian Veștea l-a luat pe Mihai Costel în echipa sa.

Radu Paul este noul preşedinte interimar al filialei PMP din judeţul Braşov, după ce la finalul săptămânii trecute, într-o şedinţă condusă de Cristian Diaconescu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, a fost numit în funcţie, în urma unui vot al Consiliului Executiv National al PMP.

Practic, Radu Paul, după plecarea din poziția de consilier local și după ieșirea din PNL, ajunge în PMP unde preia sefia organizației județene a PMP. „După ce mi-am depus demisia din PNL şi din Consiliul Local Brasov, mi-am dorit să ocup o funcţie de conducere într-o filială judeţeană a unui partid. PMP este al treilea partid la nivel naţional, ca număr de aleşi locali, lucru care mă bucură şi mai mult, deoarece avem o fundaţie solidă pe care să construim”, a precizat Radu Paul.

Acesta declară că se bucură și de sprijin din partea fostul Ministru al Finantelor, Gheorghe Ialomiţianu, care este vicepreşedinte la nivel national in cadrul PMP. „Trebuie să recunosc faptul că am avut parte de susţinere din partea domnului Gheorghe Ialomiţianu, căruia îi multumesc pentru că mă susţine şi pentru că s-a arătat deschis să mă sprijine de la nivel central cu orice voi avea nevoie pentru liderii PMP Braşov: presedinti de organizatii, primari, viceprimari, consilieri locali, etc…”.

Radu Paul a subliniat că este conştient că partidul se află într-o fază de reorganizare la nivel naţional, dar îl încântă idea de “suflu nou şi poftă de muncă”, pe care o vede la noii săi colegi din conducerea centrală a partidului şi nu numai. De asemenea, Radu Paul şi-a propus ca în perioada imediat următoare să viziteze colegii de partid din tot judeţul. „Partidul este într-o fază de reorganizare, venind în forurile de conducere oameni noi, cu un suflu nou şi cu poftă de muncă. Urmează ca în următoarele săptămâni să vizitez toate organizaţiile locale din judeţ şi să construiesc o echipă de conducere pentru PMP Braşov. Doresc să aflu care sunt punctele forte ale PMP Braşov, apoi să facem un plan să le întărim, respectiv să le extindem la nivelul întregului judeţ. De asemenea, o să fie important să aflu zonele unde avem provocări şi ce putem face să le rezolvăm. Am convingerea că sunt oameni de calitate în PMP Braşov, iar scopul meu este să îi sprijin cu tot ce pot. Am urmărit ultimele lor două campanii şi am fost plăcut impresionat de cât de „curate” au fost acestea. S-au concentrat mai mult pe PMP, decât pe ceea ce au facut competitorii lor. Cred că acest lucru spune mult despre oamenii de aici”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.