Ședinţa ordinară a Consiliului Judeţean Braşov va avea loc pe 28 ianuarie 2021. Vezi ordinea de zi

Joi, 28 ianuarie 2021, începând cu ora 11:00, Consiliul Judeţean Braşov se va întruni într-o şedinţă ordinară care se va desfăşura în format de videoconferinţă, pe platforma online Zoom.

Şedinţa va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a instituţiei.

Proiectul ordinii de zi:

1 Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al ședinței ordinare a Consiliului Județean Brașov din data de 17.12.2020.(Pentru avizare toate comisiile)

2 Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier județean al domnului Banciu Ionuț-Sorin, ca urmare a demisiei.(Pentru avizare C5)

3 Proiect de hotărâre privind utilizarea excedentului bugetului local al județului Brașov, rezultat la încheierea exercițiului bugetar al anului 2020.(Pentru avizare toate comisiile)

4 Proiect de hotărâre privind utilizarea excedentului bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii și excedentului bugetului fondurilor externe nerambursabile, în anul 2021.(Pentru avizare toate comisiile)

5 Proiect de hotărâre privind stabilirea taxelor pentru certificatele, avizele și autorizațiile eliberate de Consiliul Județean Brașov, a taxelor speciale, precum și a altor taxe și tarife pentru anul 2021.(Pentru avizare C1)

6 Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Consolidare – Alunecare de teren pe DJ 104J km 7+850 și km 9+600-10+300”, obiectiv finanțat prin bugetul Consiliului Județean Brașov. (Pentru avizare C2 și C3)

7 Proiect de hotărâre privind avizarea organizării concursurilor/examenelor de ocupare a funcțiilor vacante de conducere de șef secție/șef serviciu la secția Hematologie, Secția Clinică Ortopedie și Traumatologie și Serviciul de Medicină Legală din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.(Pentru avizare C7)

8 Proiect de hotărâre privind avizarea organizării concursului/examenului de ocupare a funcției vacante de conducere de șef laborator – Laborator Radiologie și Imagistică Medicală din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov.(Pentru avizare C7)

9 Proiect de hotărâre privind aprobarea criteriilor de evaluare a performanțelor profesionale individuale și a modelului fișelor de evaluare pentru personalul de conducere și execuție din cadrul spitalelor publice aflate în subordinea Consiliului Județean Brașov.(Pentru avizare C7)

10 Proiect de hotărâre privind participarea județului Brașov, prin cofinanțare cu fonduri în cuantum de minimum 10% din valoarea investițiilor propuse de către Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie “Dr. Ioan Aurel Sbârcea” Brașov, spre finanțare, Ministerului Sănătății pentru anul 2021.(Pentru avizare C7)

11 Proiect de hotărâre privind emiterea Avizului consultativ pentru Planul anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Local al U.A.T. Municipiul Făgăraș pentru anul 2021.(Pentru avizare C5 și C7)

12 Proiect de hotărâre pentru emiterea Avizului consultativ pentru Planul anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Local al U.A.T. Comuna Bod pentru anul 2021.(Pentru avizare C7)

13 Proiect de hotărâre privind aprobarea solicitării trecerii imobilului pod peste pârâul Cozd din domeniul public al statului și administrarea Sistemului de Gospodărire a Apelor Brașov, în domeniul public al Județului Brașov pentru asigurarea continuității traseului drumului județean DJ 131A aflat în domeniul public al Județului Brașov.(Pentru avizare C1, C3 și C5)

14 Proiect de hotărâre privind darea în administrare a imobilului situat în municipiul Codlea, str. Carpaților nr.23, teren si construcții C4, C5, C7, C9, C10, C12 și parte din C6, înscrise în CF nr. 105290 Codlea aflate în domeniul public al Județului Brașov către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov.(Pentru avizare C1, C3 și C5)

15 Proiect de hotărâre privind darea în administrare a imobilului situat în municipiul Codlea, str. Carpaților nr.23, teren si construcții C1, C2, C3, C8, C11 și parte din C6, înscrise în CF nr. 105290 Codlea aflate în domeniul public al Județului Brașov către Școala Profesională Specială Codlea.(Pentru avizare C1, C3 și C5)

16 Proiect de hotărâre privind neexercitarea de către Județul Brașov a dreptului de preemțiune pentru apartamentul nr.4 din imobilul monument istoric situat în municipiul Brașov, str. Republicii nr.35.(Pentru avizare C2)

17 Proiect de hotărâre privind neexercitarea de către Județul Brașov a dreptului de preemțiune pentru apartamentul nr.2 din imobilul monument istoric situat în municipiul Brașov, str. Nicolae Bălcescu nr.3.(Pentru avizare C2)

18 Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemțiune asupra apartamentului nr. 8 situat în municipiul Brașov, str. Mureșenilor, nr.15.(Pentru azizare C2)

19 Proiect de hotărâre privind atestarea apartenenței la domeniul public al Județului Brașov a imobilului reprezentând Centrul de Educație Incluzivă Brașov, situat în municipiul Brașov str. Pictor Luchian nr.26B și declararea acestuia de interes județean.

20 Proiect de hotărâre privind aprobarea continuării serviciilor juridice de asistență și reprezentare a Consiliului Județean Brașov, a Județului Brașov şi a Preşedintelului Consiliului Judeţean Braşov, în unele litigii, pentru anul 2021.(Pentru avizare C5)

21 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al aparatului de specialitate al Consiliului Județean Brașov.(Pentru avizare C5)

22 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al Direcţiei Judeţene Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Braşov.(Pentru avizare C5)

23 Proiect de hotărâre privind desemnarea a doi membri în comisia de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale secretarului general al Județului Brașov. (Pentru avizare C5)

24 Proiect de hotărâre privind validarea desemnării nominale a membrilor Autorității Teritoriale de Ordine Publică Brașov pentru legislatura 2020-2024.(Pentru avizare C5)

Proiectul ordinii de zi poate fi consultat AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.