Deși a mai ocupat această funcție, noul director al Direcției Tehnice din Primăria Brașov spune că știe podul Fartec doar din perspectiva trecătorului

Am scris de faptul că Marius Comănici este noul director al Direcției Tehnice din Primăria Brașov. Dar trebuie să revin asupra dumnealui, căci văd că nu a fost chiar transparent la conferința de presă în care a fost anunțat. Am putea spune oare că a strecurat o minciună? Dar îl invit pe dumnealui să ne lămurească.

Marius Comănici a fost întrebat de unul din jurnaliștii prezenți la acea conferință: „ați apucat să verificați pasajul Fartec?”. Răspunsul dumnealui a fost acela că „nu, nu am apucat încă. Voi prelua zilele următoare postul.” Jurnalistul a insistat pe subiect întrebând, „ca specialist, când estimați că s-ar putea termina lucrările? Bănuiesc că aveți cunoștință de proiect.” Marius Comănici răspunde că „da, am cunoștințe din ce-am trecut și eu prin zonă și am văzut lucrările. Nu pot să fac o estimare privind finalizarea acestor lucrări la ora actuală pentru că nu am date din teren, certe.

Ce nu spune domnul Comănici este faptul că pe vremea când Primăria Brașov era condusă de George Scripcaru a fost director executiv la Direcția Tehnică. Nu știu cât a stat în funcție și din ce motive a plecat și îl invit pe dumnealui să ne spună, dar nu poate să afirme că nu știe de proiect decât ca trecător prin zonă. Iar dovada că a fost director al Direcției Tehnice o vedeți în declarația de avere de pe site-ul Primăriei Brașov.

Sper că domnul Marius Comănici ne va spune ce l-a determinat să se reîntoarcă la Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Brașov, ce plan de management și ce viziune are din poziția de director al acestei direcții.

După părăsirea funcției de director al Direcției Tehnice, Marius Comănici și-a depus în 2019 dosarul pentru postul de Șef Serviciu Proiectare din cadrul DRDP Brașov, unde a fost admis la etapa de selecție a dosarului, dar în continuare nu s-a mai prezentat la concurs.

În final, vă las în compania postărilor pe care Marius Comănici le face pe profilul său de Facebook, postări din care rezultă că nu poartă mască, că nu se vaccinează și că pandemia de Covid-19 este o conspirație.

Leave a Reply

Your email address will not be published.