Adrian Veștea convoacă o nouă ședință a Consiliului Județean cu vechea formulă de consilieri. Ședința va avea loc pe 30 septembrie la Centrul Cultural Reduta

Cu mai puțin de 24 de ore înainte, Adrian Veștea convoacă o nouă ședință ordinară a Consiliului Județean Brașov. Aceasta se va desfășura cu vechea formulă de consilieri. De ce convoacă Adrian Veștea această ședință, în contextul în care duminica trecută am avut alegeri locale? Argumentul primit este acela că trebuie organizată o ședință ordinară pe lună. Așa spune legea, așa facem. Dar de ce a fost lăsată ședința ordinară pe ultima zi a lunii septembrie, în contextul în care a fost convocată o ședință extraordinară în 10 septembrie? Este ceva de votat acum, înainte de validarea mandatele noilor consilieri județeni? De ce nu au fost organizate lucrurile în așa fel încât prima ședință de după data alegerilor să fie convocată cu noua formulă de consilieri?

Miercuri, 30 septembrie 2020, începând cu ora 12:00, la Centrul Cultural Reduta (sala mare) va avea loc şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Braşov. Şedinţa va fi transmisă în direct la postul de televiziune NOVA TV şi pe pagina de facebook a instituţiei.

Ordinea de zi:

1 Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al ședinței extraordinare a Consiliului Județean Brașov din data de 10.09.2020.

2 Proiect de hotărâre privind modificarea utilizării excedentului bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii în anul 2020.

3 Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului județului Brașov și al unităților de sub autoritatea Consiliului Județean Brașov pe anul 2020.

4 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie Dr. Ioan-Aurel Sbârcea Brașov.

5 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții și organigramei Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov.

6 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov.

7 Proiect de hotărâre privind aprobarea planului de dezvoltare al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov pentru perioada 2019-2023.

8 Proiect de hotărâre privind aprobarea planului strategic de dezvoltare al Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie pentru perioada 2019-2023.

9 Proiect de hotărâre privind aprobarea planului de dezvoltare al Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie “Dr.I.A. Sbârcea” Brașov pentru perioada 2019-2022.

10 Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului de acţiuni culturale al Muzeului „Casa Mureșenilor” Braşov modificat pe anul 2020.

11 Proiect de hotărâre privind modificarea poziției 6 din Anexa “Inventarul bunurilor ce alcătuiesc domeniul public al județului Brașov” la Hotărârea Consiliului Județean Brașov nr. 100/17.07.2001, cu modificările și completările ulterioare.

12 Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării poziției nr. 60 din Anexa “Inventarul bunurilor ce alcătuiesc domeniul public al județului Brașov” la Hotărârea Consiliului Județean Brașov nr. 100/17.07.2001 și a poziției nr. 60 din Anexa la Hotărârea Consiliului Județean Brașov nr. 164/31.07.2020.

13 Proiect hotărâre privind darea în administrare a imobilului (construcție cu teren aferent) situat în Municipiul Brașov, str.Iuliu Maniu nr.6, aflat în domeniul public al Județului Brașov, către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov.

14 Proiect de hotărâre privind darea în administrare a imobilului (construcție cu teren aferent) situat în Municipiul Brașov, str.Iuliu Maniu nr.6, aflat în domeniul public al Județului Brașov, către Biblioteca Județeană ”George Barițiu” Brașov.

15 Proiect de hotărâre privind aprobarea solicitării trecerii din domeniul public al U.A.T. Sânpetru, a imobilului teren situat în Comuna Sânpetru, str. Meschendorfer nr.443A, în suprafață de 2800 mp înscris în C.F. nr.104135 Sânpetru și a imobilului teren în suprafață de 521 mp. înscris în CF nr.105987 Sânpetru, în domeniul public al Județului Brașov.

16 Proiect de hotărâre privind aprobarea împuternicirii managerului Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov în vederea semnării actului adiţional de prelungire a contractului de închiriere pentru imobilul (construcții cu terenul aferent) situat în municipiul Braşov, str.Stejerișului-Calea Poenii, f.n., până la data de 31.12.2020.

17 Proiect de hotărâre privind aprobarea împuternicirii managerului Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov în vederea semnării actului adiţional de prelungire a contractului de închiriere pentru imobilul (construcții cu terenul aferent) situat în municipiul Braşov, str.Mihai Eminescu nr.18, până la data de 31.12.2020.

18 Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii Acordului de parteneriat între Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru și Județul Brașov pentru Proiectul de investiție ”Modernizare, reabilitare DJ103B Săcele (DN1A) – Tărlungeni – Budila – Teliu (DN10) – limita de județul Covasna km 0+490-15+800, DJ103A km 11+000 – 12+000, DJ112A Hărman (DN11) – Bod – Hălchiu – Codlea –Vulcan DN73A km 0+000 – 38+980 și DJ112B Cristian (DN73) – Vulcan (DJ112A) km 2+151 – 5+030” în vederea obținerii de finanțare prin apelul de proiecte dedicat pregătirii de proiecte din Programul Operațional Asistență Tehnică (POAT) 2014-2020

19 Proiect de hotărâre privind aprobarea scrierii cererii de finanțare în parteneriat cu Unitățile de învățământ preuniversitar de stat aflate în subordinea Consiliului Județean Brașov pentru Dotare/achizitionare de echipamente din domeniul tehnologiei informatiei – IT mobile, cu acces la internet, precum și a altor echipamente/dispozitive electronice necesare desfășurării activității didactice în mediu on-line, în vederea obținerii de finanțare prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 2 – Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor – TIC, pentru o economie digitală competitivă, acţiunea 2.3.3 – Îmbunătăţirea conţinutului digital şi a infrastructurii TIC sistemice în domeniul e-educaţie, e-sănătate şi e-cultură – secţiunea e-educaţie, Obiectiv Specific 2.4 ”Creşterea gradului de utilizare a Internetului”.

20 Proiect de hotărâre privind aprobarea raportului anual aferent anului 2019 privind stadiul îndeplinirii măsurilor cuprinse în „Planul de Menținere a Calității Aerului în județul Brașov 2018-2022”.

21 Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al Consiliului Județean Brașov.

Ordinea de zi suplimentară

1 Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Strategic de Dezvoltare al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov pentru perioada 2019-2022.

2 Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Județului Brașov la „Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024”, în vederea achiziționării unui autoturism nou necesar reînnoirii parcului auto al Consiliului Județean Brașov.

3 Proiect de hotărâre privind modificarea poziției 37 cu completarea coloanei nr.4 din Anexa – “Inventarul bunurilor ce alcătuiesc domeniul public al Județului Brașov”, la Hotărârea nr.100/2001 a Consiliului Județean Brașov cu completările și modificările ulterioare și modificarea poziției nr.37 cu completarea coloanei nr.4 din anexa la Hotărârea nr.264/2020 a Consiliului Județean Brașov.

4 Proiect de hotărâre privind aprobarea includerii în domeniul public al Județului Brașov, a imobilului – construcții situat în Municipiul Făgăraș, str. Combinatului nr.8 cu destinația Centru de Plasament.

5 Proiect de hotărâre privind modificarea Programului de acțiuni culturale al Centrului Cultural Reduta Brașov.

Proiectul ordinii de zi poate fi consultat AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.