Comisia de circulație a avizat construirea unei parcări la Maternitate

În comisia de circulație de astăzi a fost avizată solicitarea Spitalului Clinic de Obstretică-Ginecologie Dr. I. A. Sbârcea pentru construirea unei parcări subterane cu 100 de locuri. Aceasta va avea 4 niveluri, primul nivel subteran va fi o parcare clasică, iar celelalte 3 nivelui subterane vor fi cu sistem automatizat de preluare a mașinii (sistem lift automatizat). Acest proiect este în faza de elaborare studiu de fezabilitate”, anunță Primăria Brașov.

Altă informație sau alte detalii nu au fost oferite. Două planșe au mai fost puse la dispoziție. Din cele două planșe mai putem extrage următoarele informații:

-In cadrul proiectului, lucrarile nu vor afecta infrastructura rutiera si nu este nevoie de reconfigurarea intersectiei.
-Pentru a facilita accesul in parcarea subterana este recomandat sa fie desfiintate 6 locuri de parcare din imediata vecinatate a insulei centrale, care delimiteaza strada George Baritiu de strada Dupa Ziduri, consultare intre beneficiarul constructiei si beneficiarul parcarii existente.
-Daca vor exista eventuale degradari in timpul executiei asupra partii carosabile sau a trotuarelor, acestea se vor readuce la starea initiala.
-Reparatiile degradarilor vor respecta structura rutiera existenta, dar in acelasi timp se vor realiza conform stas cu materiale de calitate pentru a evita degradarile viitoare.
-Siguranta circulatiei auto si pietonala a fost analizata, la faza de proiectare, studiu de fezabilitate, urmand ca la intocmirea proiectului tehnic sa fie detaliata solutia aleasa.

Suprafata constuita parcare: 1030 78 mp
Suprafata desfasurata parcare: 4062.79 mp
Nr. locuri de parcare total: 100
Suprafata construita chiosc: 52 mp
Suprafata utila chiosc: 45 mp
Suprafata construita cabina portar: 9 mp
Sprafata utila cabina portar: 6.25 mp
Accesul in parcarea din curtea spitalului se va face doar de catre personalul autorizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.