Ședinţa ordinară a Consiliului Judeţean Braşov va avea loc pe 25 iunie 2020. Vezi ordinea de zi

Ședinţa ordinară a Consiliului Judeţean Braşov va avea loc pe data de 25 iunie 2020, ora 11:00 și va fi organizată în regim de videoconferinţă, cu transmitere live pe pagina de facebook a instituției.

1 Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al ședinței ordinare a Consiliului Județean Brașov din data de 28.05.2020.
2 Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special în vederea exercitării votului favorabil privind aprobarea prețurilor și tarifelor la serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare pentru întreaga arie de operare pentru Apă Canal Sibiu SA.
3 Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico – economici ai obiectivului de investiții Amenajare peisagistică a spațiilor libere aferente Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie Dr.I.A Sbârcea Brașov.
4 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții și organigramei Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Brașov.
5 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții și organigramei Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie Dr.I.A Sbârcea Brașov.
6 Proiect de hotărâre privind aprobarea Monografiei economico-militare a Județului Brașov.
7 Proiect de hotărâre privind împuternicirea managerului Muzeului de Artă Brașov în vederea negocierii și semnării unui nou contract de locațiune cu proprietarul Biserica Evanghelică C.A. din România – Parohia Brașov pentru sediul muzeului.
8 Proiect de hotărâre privind solicitarea trecerii din domeniul public al UAT Dumbrăvița a unor imobile – terenuri ce fac parte din traseul de drum județean DJ 112C, în domeniul public al Județului Brașov.
9 Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a unui cabinet de 14,08 mp, din cadrul Ambulatorului Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov.
10 Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a unui cabinet de 21,22 mp, din cadrul Ambulatorului Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov.
11 Proiect de hotărâre privind neexercitarea de către Județul Brașov a dreptului de preemțiune pentru apartamentele nr.4, nr.7, nr.8, nr.9 din imobilul monument istoric situat în municipiul Brașov, str. Republicii nr.22.
12 Proiect de hotărâre privind neexercitarea de către Județul Brașov a dreptului de preemțiune pentru apartamentele nr.3, nr.5, nr.6 din imobilul monument istoric situat în municipiul Brașov, str. Republicii nr.22.
13 Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Brașov nr. 266/2019 modificată prin HCJ 500/2019 privind actualizarea /prelungirea valabilităţii programului de transport judeţean de persoane prin curse regulate.
14 Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcții al aparatului de specialitate al Consiliului Județean Brașov.
15 Proiect de hotărâre privind constituirea comisiei de negociere în vederea cumpărării imobilului înscris în CF 138303-C1-U1 Brașov, nr. cadastral 138303-C1-U1 (CF vechi nr. 55349, nr. top. 5243/I), situat în Piața Sfatului, nr.15.
16 Proiect de hotărâre privind aprobarea contului anual de execuţie a bugetului de venituri şi cheltuieli al Judeţului Braşov pe anul 2019 şi aprobarea situaţiilor financiare anuale întocmite la data de 31.12.2019.
17 Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Județului Brașov și al unităților subordonate, pe anul 2020.

Listă suplimentară
1 Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Hotărârii nr.208/2020 a Consiliului Județean Brașov pentru aprobarea desființării Unității de Asistență Medico-Socială de Pneumoftiziologie Sânpetru.
2 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții, a organigramei, a structurii organizatorice și a Regulamentului de Organizare și Funcționare a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov.
3 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al Bibliotecii Județene George Barițiu Brașov.
4 Proiect de hotărâre privind încadrarea unui drum județean DJ 730: lim. jud. Argeș – Șirnea – DN73, km 9+550 – 14+950 din categoria funcțională de drum județean în categoria funcțională de drum de interes local – drum comunal.
5 Proiect de hotărâre privind aprobarea bilanțului contabil și a contului de profit și pierderi pe anul 2019, precum și repartizarea profitului net aferent exercițiului financiar 2019 la S.C. Carfil Industrial Parc S.A.
6 Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului de acțiuni culturale al Muzeului de Artă Brașov, modificat pe anul 2020

Proiectul ordinii de zi poate fi consultat AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.