CJ Brașov a lansat licitația pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru clădiri și infrastructură anexe la Aeroportul Brașov

Consiliul Județean Brașov a lansat în luna mai 2020 o nouă licitație pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate (SF) și a Proiectului Tehnic (PT) pentru clădiri și infrastructură anexe la Aeroportul Brașov (AIBG). Valearea estimată este de 1.974.789,92 lei fără TVA.

Criteriul de atribuire este raportul calitate-preț, unde experiența profesională are 24%, componenta financiară are 40% și componenta tehnică are 36%. Durata contractului este de 20 de luni.

Conform caietului de sarcini trebuie întocmit SF și PT pentru toate categoriile de lucrări necesare a mai fi executate pentru finalizarea aeroportului, după cum urmează:
1. Clădire 1, Garaj auto, magazie piese, vestiar, toaletă și birou operațional.
2. Clădire 2, Garaj mașină deszăpezire și magazie bunuri aeroport.
3. Clădire 3, Arhivă.
4. Tanc și platformă alimentare combustibil.
5. Pltaformă sortare deșeuri.
6. Amenajare peisagistică, sistematizare zonă verde, sistem irigație suprafețe verzi.
7. Soluție separare lichid de degivrare.

Conform caietului de sarcini, prestatorul va trebui să livreze următoarele:
1. Elaborarea Studiului de Fezabilitate, incluzând Studii de Evaluare a Impactului asupra Mediului (SEIM) dacă sunt solicitate de autoritățile competente, (SEA) și alte (S.SpM) necesare sau impuse de autoritățile competente pentru protecția mediului sau alte autorități implicate.
2. Elaborarea PAC, POE și Obținerea Autorizației de Construire.
3. Elaborarea PT + CS + DE, inclusiv verificare tehnică.
4. Revizuirea Masterplanului Aeroport Internațional Brașov. Masterplanul AIBG se va revizui prin introducerea clădirilor nou proiectate pe planșa existentă.
5. Consultanță prin experți cooptați, pe perioada de derulare a procedurilor de achiziție lucrări acordată beneficiarului.
6. Asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.