VIDEO FOTO Accident grav pe strada Aurel Vlaicu. O persoană a decedat și o alta a suferit fractură la coloană

O nouă zi care ne arată că Brașovul nu este un oraș sigur pe partea de infrastructură urbană. Un nou accident a avut loc azi la orele dimineții. În accident au fost implicate două autoturisme.

Pe str. Aurel Vlaicu din municipiul Brașov, în dreptul imobilului cu nr. 57, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule.
În urma impactului, unul dintre cei doi conducători auto, respectiv, un bărbat, în vârstă de 58 ani, a fost declarat decedat de către echipajul medical sosit la fața locului.
Celălalt conducător auto, o tânără, în vârstă de 25 ani, a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.” a precizat Nadia Olaru, agent de poliție IPJ Brașov.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD și trei autospeciale cu apă și spumă.

Primele intervenții au fost pentru descarcerarea celor doi conducători auto. Din spusele ISU, bărbatul în vârstă de 58 de ani a fost resuscitat de către personalul medical, dar nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat. Persoana de sex feminin în vârstă de 25 de ani a suferit mai multe traumatisme, printre care și fractură la coloană. Persoana este conștientă și a fost transportată la spital de către echipajul SMURD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.