Fundația Comunitară Brașov așteaptă ideile voastre de proiecte pentru Științescu 7.0 și Cercul de Donatori Brașov – ed. 12

Ediția 7.0 a programului Științescu Brașov, pilonul Clasic are un buget total de finanțare de 74.000 lei. Acest program este dedicat susținerii și mentorării proiectelor care promovează educația STEAM, ajutăm astfel copiii să-și dezvolte pasiunea pentru științe.

Dacă faceți parte dintr-o organizație neguvernamentală sau sunteți interesați să inițiați un grup local de inițiativă, sunteți invitați să vă înscrieți în competiția de idei de proiecte până la data de 30 septembrie 2024, ora 18:00.

Detalii despre înscriere și Ghidul aplicantului pot fi găsite pe site-ul dedicat.

Cercul de Donatori Brașov – ediția a douăsprezecea va avea loc pe 21 noiembrie 2024 și are obiectivul de a strânge peste 40.000 lei pentru 3 proiecte locale.

În această ediție sunt susținute proiecte care se încadrează în tema „Viața în siguranță” și comunități vulnerabile, proiecte care produc schimbare în bine și care adresează nevoile acestor micro-comunități. Sunt susținute proiecte care găsesc soluții pentru problemele legate de combaterea violenței, anti-bullying, siguranța femeii în societate și alte provocări de natură emoțională și psihologică accentuate de crizele la nivel mondial prin care am trecut cu toții.

Scrisoarea de intenție poate fi completată pe același link unde se găsesc și detaliile legate de  Ghidul aplicantului: https://forms.gle/YNkCK2VX5iiJ2eQs7
A fost prelungită primirea aplicațiilor până marți, 1 octombrie 2024, ora 12:00.

Foto: Fundația Comunitară Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.