Decopertat Brașov vă invită pe 22 septembrie la cea de-a VI-a Seară de Poezie

Ești invitat să trăiești magia poeziei la cea de-a VI-a ediție Decopertat Brașov, duminică, 22 septembrie, de la ora 18:00, la sediul Innovation Education Lab – Strada Ion Rațiu, nr. 2. Alătură-te comunității noastre, un spațiu creat special pentru a sprijini artiștii emergenți și pentru a aduce arta și cultura aproape de inimile celor care caută un loc în care își doresc să fie ascultați și apreciați.

Fără criterii de selecție, ne deschidem porțile către toți cei care doresc să-și împărtășească creațiile, cu un singur principiu: respectul reciproc. Nu acceptăm lucrări care promovează discriminarea de orice fel – fie ea bazată pe rasă, etnie, orientare sexuală sau identitate de gen.

Fie că vrei să-ți faci vocea auzită prin poeziile tale sau pur și simplu să te bucuri de o seară relaxantă de weekend, te așteptăm cu brațele deschise. Dacă dorești să reciți în cadrul evenimentului, înscrie-te folosind formularul nostru: https://forms.gle/RZYSXMjioDiH82878

Vino să simți vibrația versurilor, să te conectez alături de noi și să trăiești o seară memorabilă în compania celor care apreciază frumusețea cuvintelor!

Grafica: Voinescu Camelia

Leave a Reply

Your email address will not be published.