Lansare de carte | CenaKLUb Tiuk (nr. 138), cu Cristina Nemerovschi și Alexandru Lamba

CenaKLUb Tiuk (nr. 138) vă invită la lansarea noilor cărți ale Cristinei Nemerovschi, „Cronicile fetei lup”, Alexandru Lamba, „Stele și gheață” & Carolinei Kepnes, „Corpuri ascunse” (Herg Benet).

Invitați: Cristina Nemerovschi, Alexandru Lamba, Anca Zaharia, Alex Voicescu.
Moderator: Mihail Vakulovski.

27 februarie 2020, ora 18:00, Librăria Humanitas Brașov, Intrarea liberă.

Cronicile fetei lup, vol I Ceața

După ce o vrajă a transformat-o într-o ființă nemuritoare, asemeni mătușii ei (vestita contesă Aneke), adolescenta Nori descoperă că mai are de înfruntat și un alt blestem: acela al vârcolacului. Încă suferind de pe urma morții mamei ei adoptive, Nori își schimbă numele și începe să colinde prin lume, încercând să găsească liniște, dar și răspunsuri.

Nu este singură, totuși: o ceață stranie îi urmărește fiecare pas și, după o vreme, ia forma unui băiat misterios pe nume Ilya, de care Nori devine din ce în ce mai atrasă, mai ales că acesta o ajută să descopere cum să fie o fată-lup. Aflată în vila seducătorului Luka, cel care plănuiește să o ceară de soție, Nori nu și-l poate scoate pe Ilya din minte.

Stele și gheață

În nemărginirea spațiului, stelele se nasc, ard atât cât le este lor îngăduit să ardă, apoi se sting. Iar când se sting, iau cu ele în noapte toate acele lumi pe care lumina și căldura lor le-au hrănit pe bolovanii care roiesc în jur. Nimic nu trăiește la nesfârșit. Totul trebuie să piară.

Când apăsarea acestui adevăr este pe umerii tăi, pentru că lumea ta este pe marginea abisului, iar puterile îți sunt prea mici pentru a lupta cu o astfel de soartă, acceptarea este ultima încercare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.