Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane derulează campania națională de prevenire a traficului de persoane „Alegeri sănătoase pentru un viitor sigur!”

Campania națională de prevenire a traficului de persoane „Alegeri sănătoase pentru un viitor sigur!”, lansată în data de 30 iulie 2024 de Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, în colaborare cu Clubul Sportiv Dinamo și Direcția de Informare și Relații Publice a Ministerului Afacerilor Interne.

Campania se derulează în perioada iulie 2024 – iulie 2025 și urmărește prevenirea traficului de persoane în principalele sale forme de exploatare, precum și eficientizarea procesului de cooperare interinstituțională cu actorii implicați în lupta antitrafic.

Tinerii reprezintă principala țintă a traficanților de persoane, iar în anul precedent 49% dintre victimele traficului de persoane aveau sub 18 ani, iar 14% dintre victimele traficate în anul 2023 au fost recrutate în mediul online.

Colaborarea cu unii dintre cei mai de succes sportivi ai Clubului Dinamo reprezintă oportunitatea de a transmite tinerilor mesaje care să contribuie la formarea unei conduite sănătoase și încurajarea tinerilor pentru a-și urma visele cu pasiune, muncă și corectitudine.

Tel verde 0800.800.678 – pentru informații suplimentare sau sesizarea unor cazuri de trafic de persoane.

Video ANITP: Marius Niculae, jucător al Clubului Dinamo, campion al României, câștigător al Cupei României și Super Cupei în sezonul 2000, 2001 și 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.