EMPOWERMENT PRIN CUNOAȘTERE / Workshop pentru combaterea dezinformării

Echipa [H] Brașov vă așteaptă sâmbătă, 27 iulie, începând cu ora 12:00, la Hotel Kolping, la un atelier interactiv pentru combaterea dezinformării. Ne dorim tare mult să ne cunoaștem mai bine, să socializăm, să lucrăm împreună și să învățăm cum să identificăm dezinformarea și să ne protejăm comunitățile.

Alături de noi vor fi prezenți:

  • prietenul nostru brașovean Mihai Tatu, jurnalist independent și fondator proiect Litera 9;
  • prietenii noștri de la București, Iulia Dromereschi & Radu Eremia, jurnaliști și fondatori AIVImedia.hub;
  • moderatoarea eventului, super Patricia Poruțiu, coordonatoare activități dezbateri academice jud. Brașov & creatoarea platformei de educație online unitedthinkers.ro.

Vom discuta deschis despre aceste provocări, iar dacă aveți o întrebare sau mai multe la care credeți că pot răspunde oaspeții noștri, vă rugăm să o notați sau să o lăsați direct în formularul de înscriere de mai jos. Vom face tot posibilul să primiți un răspuns în cadrul atelierului sau, dacă nu va fi suficient timp, acesta să fie transmis ulterior pe e-mail sau alt canal de comunicare.

Atelierul este gratuit, iar pentru buna desfășurare a evenimentului locurile sunt limitate. Pentru participare vă rugăm să vă înscrieți până la data de 21 iulie la linkul de mai jos /link in bio. Vom reveni cu un e-mail în care vă vom confirma participarea.

Programul zilei 

12:00: Meet & greet

12:30: Prezentare generală atelier, oaspeți, gazdă

13:00: Sesiune faină cu Mihai, prezentare și discuție interactivă

14:30: Pauză de cafea și gustări

15:30: Sesiune faină cu Iulia & Radu, prezentare și discuție interactivă

17:00: Încheiere & feedback

La pauză promitem că ne punem masiv pe socializare în compania oaspeților și cafelelor proaspete. Câteva mici gustări vor asezona discuțiile noastre.

Data: 27 iulie 2024
Locația: Hotel Kolping, str. Petőfi Sándor, nr. 27, Sala Transilvania
Program: 12:00 – 17:30

Link înscriere: https://forms.gle/sLY7iAqngWiYFsjv9

Contact: PM pe rețelele noastre de social media sau e-mail la echipa@hlgbtqunited.ro.

Recomandăm deplasarea cu mijloacele de transport în comun, ride-sharing sau o plimbare pe jos; locurile de parcare sunt dificil de găsit în zonă. Pentru orice detalii, vă stăm cu drag la dispoziție.

Leave a Reply

Your email address will not be published.