Dactăr Nicu’s Skyzoid Poets cu George Roșu și Andrew Davidson-Novosivschei

Vineri, 7 iunie, începând cu ora 18:00, în Tipografia, la ediția cu nr. 64 a clubului de lectură Dactăr Nicu’s Skyzoid Poets. Îi avem ca invitați la această ediție pe artistul vizual și poetul George Roșu cu volumul său de poezie P.R. (Editura OMG, 2024) și pe traducătorul și poetul american Andrew Davidson-Novosivschei cu volumul său de debut în poezie „Inimă leneșă” (Editura Dezarticulat, 2024). Evenimentul va fi moderat de Adrian Lăcătuș, Dósa Andrei și Robert Gabriel Elekes.

design afiș: Roxa Târziu
rezervări: 0722 373 090

George Roșu născut în Brașov, plecat în lume, folosește cuvântul și împrejurările sale ca mediu de lucru, arta sa aflându-se la granița dintre text și desen (cantitativ neechilibrată). În 2024 publică volumul de poezie P.R. la editura OMG.
@theunavailablegeorgerosu

Andrew Davidson-Novosivschei (n. 1987) e profesor, poet și traducător din Arizona, stabilit din 2015 în București. Scrie și publică poezie în română și în engleză. Poemul „the taste of freedom” a fost nominalizat pentru premiul „Pushcart” (2021) din SUA. Și-a expus versurile alături de desene în solo show-ul „pop-up book” (2022) la Diptych Art Space. Traduce și publică proză și poezie din română în engleză. Debutul său în poezie, inimă leneșă, a câștigat premiul de debut „Radu Demetriades” din 2024 și a apărut la casa de editură Dezarticulat Books în același ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.