Revista literară „CuTimp : pentru tineri” / „ZurZeit : Jugend” lansează al treilea număr

Miercuri, 31 ianuarie, ora 16:00, are loc lansarea celui de-al treilea număr al revistei bilingve (germană-română) „CuTimp : pentru tineri” la librăria Cărturești, Piața Sfatului nr. 20.

Creată sub o atentă coordonare și îndrumare și un rezultat al atelierelor de scriere creativă, revista nr. 3 conține texte ce observă atent cotidianul, se adâncesc în mitologie, vorbesc despre literatură, zboară cu gândul în vacanță, relatează despre evenimente culturale și poposesc asupra unor momente din istoria țării. „CuTimp : pentru tineri” creează un spațiu liber de exprimare, care evoluează de la un număr la altul inițiind și coordonând tineri în arta scrierii, a aprofundării și a interpretării textului literar, în același timp provocând gândirea critică și satisfăcând nevoia de cunoaștere a acestora.

Redacția: Ema Achim, Roberta Petenchea, Sophia Neguț, Stanca Maria Spiridon, și invitatele la corespondență: Alexia Mladin, Ariana Pistrițu, Diana Tătulea, Hannah Hellmann, Ioana Neguț, și Alessia Sava, Farkas Izabella Melinda, Maia Săulea, Rebeca Nuțoi.

Coordonator proiect și moderator eveniment: Petra A. Binder.
Organizator: Asociația Cu timp pentru cultură
Grafică: Ana Goga Studio

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Secretariatului General al Guvernului – Departamentului pentru Relații Interetnice prin intermediul Forumului Democrat al Germanilor din România și al Forumul Democrat al Germanilor din Județul Brașov.

Parteneri: Librăria Cărturești, Liceul cu Program Sportiv Brașov, prof. Elena Sârb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.