VIDEO Dacian Cioloș și-a deschis biroul europarlamentar la Brașov

Au trecut câteva luni bune de la alegerile pentru Parlamentul European din 2019 și Dacian Cioloș își onorează promisiunea făcută în campania electorală de atunci, deschizând biroul europarlamentar la Brașov.

Acest prim birou al europarlamentarul Dacian Cioloș va fi locul unde oamenii pot discuta despre comunitatea lor, despre viitor și pot adresa întrebări referitoare la soluțiile pe care Parlamentul European le are pentru problemele zonei în care trăiesc. De asemenea, va fi locul în care locuitorii Brașovului pot propune proiecte pentru transformarea Uniunii Europene. Biroul este situat pe strada Republicii, nr. 31.

Cetățenii cred în Europa, dar vor și o reformă rapidă prin care să ieșim din viziunea strâmtă a instituțiilor, a birocrației europene. Uniunea Europeană trebuie să vină cu soluții concrete, practice, eficiente pentru beneficiul cetățenilor, răspunzând marilor provocări cu care se confruntă azi Europa, de la schimbările climatice la crearea de noi locuri de muncă, la respectarea statului de drept și a valorilor europene, de la tranziția spre era digitală la migrație și lupta împotriva dezinformării“, a spus Dacian Cioloș.

Dacian Cioloș crede că alegerile anticipate sunt necesare pentru a avea cât mai repede un Guvern capabil să pregătească și să negocieze cu Comisia Europeană în vederea pregătirii perioadei de finanțare 2021-2027. De asemenea, mai spune că Parlamentul European nu trebuie văzut ca un loc de bătălie între europarlamentarii din statele membre UE, ci un loc de colaborare, prin care viitorul Europei poate fi construit în beneficiul tuturor statelor membre.

Comisia Europeană pune accent pentru următoarea perioadă pe Pactul Verde și Digitalizare.

Prezent la deschiderea biroului europarlamentar, candidatul USR la primăria municipiului Brașov, Allen Coliban, a spus că prezența lui Dacian Cioloș în Brașov este o recunoaștere și apreciere la nivel politic față de brașoveni. Practic, Brașovul este reprezentat la nivel european prin acest biroul deschis de Dacian Cioloș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.