„Eine Reise am Weihnachtsabend ~ Lăsați colinda-n casă? ~ Karácsonyi Meseország – Spectacol cu poveste și colindă din Transilvania” la Centrul Cultural Reduta

În data de 18.12.2023, ora 18:00, la Centrul Cultural Reduta, Str. Apollonia Hirscher nr.8, are loc evenimentul „Eine Reise am Weihnachtsabend ~ Lăsați colinda-n casă? ~ Karácsonyi Meseország. Spectacol cu poveste și colindă din Transilvania”, un performance susținut de elevi brașoveni, ce îmbină elemente de teatru, dans și muzică.

În urma cercetărilor asupra colindelor și obiceiurilor specifice Crăciunului din Transilvania, spectacolul reprezintă scenic într-o manieră inedită poezii și cântece de-ale locului, germane, maghiare și române, punând în valoare spiritul, multiculturalitatea și interetnicitatea regiunii.

Proiectul este coordonat de Petra A. Binder și desfășurat de asociația culturală Cu timp pentru cultură din Brașov, fiind finanțat de Ambasada Germaniei la București și susținut de partenerii Forumul Democrat al Germanilor din Județul Brașov și Centrul Cultural Reduta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.