Mai sunt doar 2 zile de înscrieri pentru atelierele SmartHeart ONLINE pentru TINEri

Cum facem să avem inimi deștepte, să cultivăm relații sănătoase cu noi înșine, dar și cu cei din jur, mai ales atunci când ne simțim plini de fluturi în stomac? În cine ne putem încrede și în cine nu? Cui ne confesăm? Pot părinții să ne fie parteneri de dialog?

Dacă știi pe cineva care dorește o “inimă deșteaptă” sau chiar tu ești în perioada adolescenței si cauți să îți dezvolți abilitățile și să cunoști oameni noi într-un mediu plin de învățare și distracție, te așteptăm la Smartheart ONLINE!

Ce este Smart Heart ONLINE? – o serie de 6 întâlniri adresate adolescenților unde poți să te cunoști mai bine pe tine, dar și să interacționezi cu tineri de aceeași vârstă, într-un mediu fără prejudecăți. Scopul întâlnirilor este de a te ajuta să identifici din timp relațiile sănătoase și nesănătoase, dar și să știi ce să faci dacă cineva apropiat trece printr-un impas emoțional. Pleci la finalul grupului cu o serie de instrumente care să te ajute să fii pregătit(ă) în orice situație.

Întâlnirile au loc ONLINE, într-un spațiu sigur, unde punem accent pe confidențialitate și pe învățare prin distracție/discuții fun și se desfășoară sub îndrumarea echipei de psihologi A.L.E.G. Acestea au loc în fiecare zi de luni, timp de 6 săptămâni, între orele 16:00 și 18:00.

Începem în 6 noiembrie și discutăm despre: 

💜Cine sunt eu (în relații și în afara lor)
💜Limbajul emoțiilor
💜Relație sănătoasă vs. relație nesănătoasă
💜Cufărul meu de comori – ce aduc eu în relație
💜Limite sănătoase în relații
💜Cum ajut pe cineva care se află într-o relație nepotrivită?

Leave a Reply

Your email address will not be published.