Asociația SCUT Brașov și Fundația Bucuria Darului invită brașovenii să alerge la Brașov Running Festival 2023

Fundația Bucuria Darului și Asociația SCUT Brașov sunt două dintre cele mai vechi și implicate ONG-uri din Brașov. În prezent se îngrijesc lunar de sute de brașoveni aflați în nevoie, iar în decursul anilor au gestionat mii de astfel de cazuri. După cum bine știm, una dintre cele mai importante provocări ale unei asociații este să facă rost de donații. Cu acest scop, aceste asociații au reușit să obțină un parteneriat cu organizatorii unui eveniment sportiv. Parteneriatul înseamnă că 70% din taxa de înscriere merge în contul asociației pentru care aleargă un concurent.

Competiția se adresează atât alergătorilor profesioniști, cât și celor amatori. Ca să vă faceți o idee, cursa de 5 KM trebuie terminată în maxim 50 de minute. Aceasta înseamnă că o poți termina și dacă nu alergi, ci doar mergi mai alert. Iar cursa de 10 KM are termen maxim 80 de minute, ceea ce înseamnă că trebuie menținută o viteză de aproximativ 8km/oră, un ritm de alergare ușoară. Taxa de participare este 199 lei, din care 70% merg către asociația pe care o alege fiecare persoană.

Vedem zilnic prin oraș din ce în ce mai mulți oameni care fac jogging. Astfel, ne-am gândit că acest eveniment – Brașov Running Festival 2023 – poate fi o bună  oportunitate ca brașovenii să facă jogging în grup și în același timp să susțină o cauză socială. Organizatorii evenimentului sunt niște oameni minunați ce ne-au oferit sprijin, de aceea le mulțumim din suflet!

Acum rămâne doar ca membrii comunității să se alăture în număr cât mai mare!”, au declarat la unison Sânziana Vatră de la Bucuria Darului și Mariana Busuioc de la SCUT Brașov.

Înscrierea se poate face până cel târziu vineri 1 septembrie.

Pentru înscriere sunt necesari următorii pași:

  1. Dai click pe acest link: https://trunsylvania.com/brasovrun/select_competition;
  2. Dai click pe butonul GROUPS din bara de sus;
  3. Vei alege din lista de grupuri cel din care dorești să faci parte, SCUT sau Bucuria Darului;

Se introduce apoi parola aferentă grupului dorit (pentru Asociația SCUT parola este SCUT2023, iar pentru Bucuria Darului parola este Bucuria2023);

  1. Apasă apoi butonul albastru JOIN.
  2. Apasă apoi butonul verde dinbara de sus ADD A REGISTRATION.
  3. Înscrie-te normal la cursa pe care o dorești.

Leave a Reply

Your email address will not be published.