Lizabett Russo & Graeme Stephen live at Tipografia

Lizabett Russo revine din Scoția în Tipografia după aproape cinci ani, timp în care a scos mai multe albume de muzică ce îmbină tradițiile ei natale românești cu elemente de jazz contemporan, folk de avangardă și world music, o gamă de influențe acoperite fără efort de vocea ei puternic versatilă.

BBC i-a susținut munca – prezentând atât pe BBC Radio 3 și Radio 6, cât și pescena BBC de la Latitude Festival. De asemenea, a făcut numeroase turnee în Europa și Asia.

Pentru acest concert special, Lizabett va fi însoțită de mult premiatul chitarist de jazz Graeme Stephen. Graeme conduce și contribuie la o multitudine de proiecte muzicale în Scoția și în străinătate, cântând o gamă largă de stiluri, de la jazz improvizat liber la folk scoțian. Abilitățile de improvizație fără egal ale lui Stephen și talentul pentru compoziție îl fac unul dintre cele mai incitante și prodigioase talente muzicale ale Scoției.

Tom Robinson de la BBC Radio 6 este impresionat de Liz: „Aceasta este pur și simplu o muncă de clasă mondială, după orice standard”.

Continuăm promovarea #artacubilet, adică îndemnul Tipografia pentru publicul brașovean de apreciere cu adevărat a muncii muzicienilor.

Astfel, rezervarea se face pe baza achiziției biletului.
Preț bilet (direct la Tipografia sau pe Revolut): 60 lei

Avem disponibile 40 locuri la interior și 15 locuri pe terasă
Bun de tipar: 0722 373 090

Leave a Reply

Your email address will not be published.