Linia 110 Brașov – Cristian | Înființată, oprită și din ianuarie 2020 reluată

RATBV S.A. reia din 17 ianuarie 2020 efectuarea transportului de persoane pe traseul 110, Brașov – Cristian. Pentru a răspunde cât mai fidel solicitărilor de mobilitate ale locuitorilor comunei Cristian, RATBV S.A. va opera un traseu ușor diferit de cel initial, în sensul că va realiza o trecere prin zona centrului administrativ al localității și prin cartierul Tineretului”, anunță RATBV.

La această oră, RATBV, AMDDTP și primăria Cristian par că încă mai fac încă experimente, deși ar trebui să aibă o situație clară cu cererea și necesarul de transport pentru Brașov – Cristian.

Linia 110 fusese suspendată la momentul introducerii liniei 120, Brașov – Cristian – Râșnov. Numai că linia 120 s-a dovedit că nu deservea suficient de bine Cristianul, lucru ce s-a observat odată cu începerea școlilor.

Autobuzele de pe noua linie 110 vor circula exclusiv în zilele lucrătoare. În aceste condiții, noua configurare a traseului va fi următoarea:
– Cristian (Cap linie Tineretului) – Unitate Militară – Centru – Eroilor – Depozite ILF – Brintex – Cărămidăriei – Stadionul Municipal, respectiv
– Stadionul Municipal – Service – Cărămidăriei – Facultativă MTI – COS 2000 – Cristian Intrare – Școala – Parcul Eroilor – Laterală – Cântar Vulcanului – Bisericuța de lemn – Cap linie Tineretului.

Frecvența de circulație pe noua linie 110 diferă foarte mult de frecvența de circulație care exista înainte de oprire. Ce vedem acum, pare mai degrabă că linia 110 este o anexă a linie 120, cu opt curse pe zi. Iar în weekend, de la 11 curse pe zi acum nu mai circulă linia 110.

Linia 110 Program de circulație înainte de oprire

Leave a Reply

Your email address will not be published.