DRDP Brașov a semnat contractul pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate pentru drumul de legătură între Varianta Brașov, Aeroportul Internațional Ghimbav-Brașov și DN 1

Conducerea DRDP Brasov a semnat astăzi contractul pentru întocmirea studiului de prefezabilitate și fezabilitate necesare pentru construirea drumului de legătură între Varianta ocoloitoare Brașov, Aeroportul Internațional Ghimbav și DN1, respectiv viitoarea autostradă Brașov – Ploiești, în zona Codlea.

Documentațiile vor fi realizate în baza unui contract în valoare de 1,1 milioane de lei fără TVA, semnat cu asocierea SC ECO GEODRUM SRL – SC PROIECTARE INTEGRATĂ TERRA SRL

În cadrul acestor studii se va stabili traseul pe care îl va urma drumul, modalitățile de conexiune la rețeaua existentă și caracteristicile șoselei.

Firma de specialitate are la dispoziție 3 luni pentru elaborarea studiului de prefezabilitate și 5 luni pentru realizarea studiului de fezabilitate. Sunt promisiuni din partea reprezentanților firmei că vor scurta aceste termene astfel încât, până la finalul acestui an, să fie scoase la licitație proiectarea și construcția efectivă a acestui drum.

DRDP Brașov va colabora îndeaproape cu reprezentații firmei pentru înlăturarea eventualelor blocaje în derularea acestui proiect pentru că Brașovul are mare nevoie de infrastructură modernă și sigură.

Sursa foto: DRDP Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.