Ședinţa ordinară a Consiliului Judeţean Braşov va avea loc pe 27 aprilie 2023. Vezi ordinea de zi

Consiliul Judeţean Braşov se va întruni joi, 27 aprilie, începând cu ora 11:00, în şedinţa ordinară a acestei luni, care va avea loc la Sala 120.

Şedinţa va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Braşov.

Ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al ședinței ordinare a Consiliului Județean Brașov din data de 30.03.2023.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al ședinței extraordinare a Consiliului Județean Brașov din data de 12.04.2023.
  3. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli, bugetului instituțiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii pe anul 2023 și a listelor de investiții aferente.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetare la data de 31.03.2023 a bugetului Județului Brașov.
  5. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Brașov nr. 358/2022 privind aprobarea proiectului „Eficientizare energetică, reabilitare, modernizare și recompartimentare clădire din B-dul Eroilor nr. 5” în vederea depunerii acestuia în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență – PNRR Componenta 5 – valul renovării, Axa 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operaţiunea B.2: Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice, Apel de proiect de renovare energetică aprofundată a clădirilor publice, titlu apel PNRR/2022/C5/2/B.2.2/1.
  6. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Brașov nr. 180/2020 privind implementarea de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, în calitate de lider, a proiectului „Copiii și tinerii noștri mai aproape de comunitate”, aprobat în cadrul Programului Operațional Capital Uman – Apel de proiecte POCU/476/4/18/Operațiune compozită OS. 4.12, 4.13, 4.14 – Servicii sociale și socio-profesionale la nivelul comunității pentru copii și tineri.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor din Județul Brașov” – faza studiu de fezabilitate.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții și organigramei Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții și organigramei Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie „Dr. Ioan Aurel Sbârcea” Brașov.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții şi regulamentului de organizare şi funcţionare ale Muzeului Județean de Istorie Braşov.
  11. Proiect de hotărâre aprobarea statului de funcții al Direcţiei Judeţene Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Braşov.
  12. Proiect de hotărâre privind stabilirea taxelor pentru certificatele, avizele și autorizațiile eliberate de Consiliul Județean Brașov, a taxelor speciale și a altor taxe și tarife pe anul 2023.
  13. Proiect de hotărâre privind modificarea arondării actuale a activităților de evidență a persoanelor pentru comuna Părău, județul Brașov.
  14. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat între U.A.T. Județul Brașov și Ministerul Apărării Naționale – Brigada 2 Vânători de Munte Sarmisegetuza cu privire la organizarea festivităților de aniversare a 100 de ani de la înființarea brigăzii.
  15. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat între U.A.T. Județul Brașov și Asociația ORICUM pentru realizarea proiectului Clubul Climatic, depus spre finanțare la Administrația Fondului pentru Mediu, pentru sesiunea de finanțare „Educația și conștientizarea publicului privind protecția mediului”.
  16. Proiect de hotărâre privind mandatarea A.G.A. S.C. Metrom Industrial Parc S.A. în vederea aprobării situațiilor financiare și a repartizării profitului aferente anului 2022.
  17. Proiect de hotărâre privind încetarea dreptului de administrare a Regiei Autonome Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav asupra spațiilor din imobilul situat în Brașov, str. Ecaterina Varga nr. 23, înscris în CF nr. 109599 Brașov, cu nr. top 6550/2.
  18. Proiect de hotărâre privind aprobarea ordinii de prioritate pentru repartizarea locuinței de serviciu din fondul locativ al U.A.T. Județul Brașov și repartiția locuinței de serviciu, propusă de comisia pentru analiză și stabilirea ordinii de prioritate pentru repartizarea locuințelor de serviciu.
  19. Proiect de hotărâre privind emiterea avizului consultativ pentru Planul anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Local al Comunei Șoarș, pentru anul 2023.
  20. Proiect de hotărâre privind modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al Consiliului Județean Brașov, aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Brașov nr. 329/2020.
  21. Informare privind Planul Strategic al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Brașov având ca scop protejarea intereselor comunității și asigurarea climatului de siguranță publică pentru anul 2023.

D.1 Proiect de hotărâre privind aprobarea contului anual de execuție a bugetului de venituri și cheltuieli al județului Brașov pe anul 2022 și aprobarea situațiilor financiare anuale întocmite la data de 31.12.2022.

D.2 Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Braşov nr. 23/2021 privind validarea desemnării nominale a membrilor Autorității Teritoriale de Ordine Publică Brașov pentru legislatura 2020-2024.

D.3 Proiect de hotărâre privind modificarea art.1 din Hotărârea Consiliului Județean Brașov nr. 498/28.11.2019 privind aprobarea asigurării sustenabilității cheltuielilor neeligibile ale proiectului „VENUS – Împreună pentru o viață în siguranță” din cadrul POCU 2014-2020, Axa prioritară 4, Obiectiv specific 4.4 pe o perioadă de 48 luni de implementare și asigurarea sustenabilității serviciilor înființate după încheierea perioadei de implementare, pentru o perioadă obligatorie de minim 3 ani, de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, în calitate de partener.

D.4 Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemțiune de către Județul Brașov pentru achiziționarea apartamentului 4 din imobilul-monument istoric, situat în municipiul Brașov, Str. Lungă, nr. 113, județul Brașov.

D.5 Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemțiune de către Județul Brașov pentru achiziționarea a 2 apartamente din imobilul-monument istoric, situat în municipiul Brașov, Str. George Barițiu, nr. 6, județul Brașov.

D.6 Proiect de hotărâre privind exprimarea intenției U.A.T. Județul Brașov/Consiliul Județean Brașov și a Muzeului Județean de Istorie Brașov de a se implica în demersurile pentru punerea în valoare a imobilului „Complex Cetate”, monument istoric cu destinația de construcții administrative și social-culturale, în condițiile care vor fi stabilite de comun acord cu U.A.T. Municipiul Brașov.

D.7 Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager, persoană fizică, din unitățile sanitare publice aflate în subordinea Consiliului Județean Brașov.

D.8 Proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării inventarului bunurilor din domeniul public al U.A.T. județul Brașov prin completarea cu bunurile mobile declarate de interes public judetean și date în administrarea Regiei Autonome „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav R.A.” prin Hotărârea Consiliului Județean Brașov nr. 372/2022.

D.9 Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice faza DALI și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Eficientizare energetică, reabilitare, modernizare și recompartimentare clădire din B-dul Eroilor nr. 5”.

D.10 Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, statului de funcții și regulamentului de organizare și funcționare pentru Direcția de Pază și Ordine a Județului Brașov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.