Expoziție de pictură | Feline feelings exhibition by Dena

FELINE FEELINGS
Perioada expoziției: 6.01.2020 – 2.02.2020
Rope Street Museum, strada Cerbului, nr. 13, Brașov

Noua colecție a Denei ne vorbește despre dragostea pentru feline, despre grație si culoare, echilibru si armonie. Picturile artistei reprezintă o perspectivă proprie asupra acestor animale magice care în vremuri de mult uitate erau considerate divine și erau adorate ca atare. Pisicile nu au uitat acest aspect iar comportamentul lor în zilele noastre ne demonstrează asta. Tablourile artistei ne induc un ritm compozițional aparte, un tot compozițional care eliberează o intensă energie vitală. Vă așteptăm la muzeu pentru a le admira și de ce nu, chiar achiziționa. Intrarea este liberă.

Dena Artist, pe numele real – Denis Șerban Cernat – este un artist vizual din Brașov, în vârstă de 29 de ani. Dena pictează și desenează încă de la vârsta de 5 ani, având de-a lungul timpului oportunitatea de a se auto-educa în acest domeniu vast și frumos.

În prezent, predă cursuri și ateliere de artă în cadrul Galeriei de Artă Ora0 din Brașov, colaborând și cu diverse școli și centre educaționale, pe partea de arte vizuale.

Până la acest moment, Dena are peste 15 expoziții la activ, în diverse orașe ale țării, precum și în străinătate, în cadrul galeriilor online de specialitate, pregătind în continuare evenimente și expoziții noi și originale, dedicate publicului iubitor de artă.

Pentru mai multe detalii:
Tel: 0040 737 819 362
E-mail: contact@dena.arts.ro / dendrad@gmail.com
Instagram: denaartist
Art Expressive Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.