Primăria Brașov organizează o dezbatere publică în vederea aprobării Regulamentului privind Procesul de Bugetare Participativă

Primăria Municipiului Braşov organizează o întâlnire în cadrul căreia va fi supus în dezbatere publică următorul proiect de act normativ: Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind Procesul de Bugetare Participativă al Municipiului Brașov.

Dezbaterea, organizată la solicitarea Asociaţiei Rază de Speranţă in Intervenţia şi Terapia TSA Braşov şi organizației CRESC, va avea loc în data de 14 decembrie 2022, începând cu ora 10.00, în format fizic, la sediul Primăriei Municipiului Braşov, B-dul. Eroilor, nr. 8, în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Ordinea de zi a dezbaterii publice are următorul cuprins:
– Prezentare Regulament de Bugetare Participativă a Municipiului Brașov.
– Sesiune întrebări şi răspunsuri, propuneri.

Participanţii vor avea la dispoziţie maxim 3 minute pentru prezentare. Acest interval a fost stabilit pentru a oferi posibilitatea unui număr cât mai mare de participanți să îşi exprime propunerile și sugestiile referitoare la proiectul de act normativ.
La această dezbatere sunt invitate să participe persoanele interesate de subiect. Pentru o bună desfăşurare, vă rugăm să pregătiţi observații punctuale.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați Biroul Informaţii Publice şi Mass Media la telefon: 0268/405 000, int.108, sau prin intermediul adresei de e-mail: infopublice@brasovcity.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.