Educație la Înălțime | Lecție de la Salina Slănic Prahova

„Educație la Înălțime” și la mare adâncime!  Încheiem sezonul și anul 2022 cu o lecție neobișnuită, în care drona va zbura la mai bine de 200 de metri sub pământ în salina Slănic Prahova.

O lecție multidisciplinară cu elemente din istorie, geografie, biologie, geologie, viață terestră, sănătate și nutriție. Cu imagini spectaculoase pe care drona le va surprinde prin încăperile gigantice ale celei mai mari saline din Europa.
Lecția subterană va avea la catedră o profesoară de geografie, Cristina Ciocoiu și o profesoară de biologie, Anda Culișir.

Lecția va cuprinde concursul cu premii constând în cărți de la editura Litera, premii în valoare de 2400 de lei.

În cadrul lecției elevii din trei școli din țară vor intra pe Zoom în dialog cu profesorii de pe teren și cu invitații lor.

Lecţiile se difuzează pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook „Educaţie la Înălţime”.  De asemenea, acolo sunt postate toate materialele, promourile şi filmele ce ţin de proiect. Proiectul are un site dedicat, educatielainaltime.ro, unde profesorii își pot înscrie școala și pot afla detalii despre cum să se conecteze la lecții.

„Educație la Înălțime” este un proiect inovator al Asociației Însemne realizat în parteneriat cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului General al Guvernului României și cu sprijinul Ministerului Educației.

Leave a Reply

Your email address will not be published.