Ședinţa ordinară a Consiliului Judeţean Braşov va avea loc pe 24 noiembrie 2022. Vezi ordinea de zi

Consiliul Judeţean Braşov se va întruni joi, 24 noiembrie, începând cu ora 11:00, în şedinţa ordinară a acestei luni, care va avea loc la Sala 120. Şedinţa va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a instituţiei.

Ordine de zi:

1 Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al ședinței ordinare a Consiliului Județean Brașov din data de 31.10.2022. (Pentru avizare toate comisiile)

2 Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al ședinței extraordinare a Consiliului Județean Brașov din data de 8.11.2022. (Pentru avizare toate comisiile)

3 Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al județului Brașov și a bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2022. (Pentru avizare toate comisiile)

4 Proiect de hotărâre privind aprobarea “Regulamentului privind acordarea stimulentelor financiare elevilor brașoveni premiați la olimpiade și concursuri înscrise în Calendarul competitional al Ministerului Educației în anul școlar 2021-2022 și cadrelor didactice care s-au ocupat de pregătirea acestora”. (Pentru avizare C1,C4)

5 Proiect de hotărâre privind stabilirea prețurilor medii ale produselor agricole pe baza cărora se evaluează în lei veniturile în arendă exprimate în natură, pentru anul 2023. (Pentru avizare C1,C3)

6 Proiect de hotărâre privind participarea Județului Brașov, prin cofinanțare, cu fonduri în cuantum de 10% din valoarea investițiilor propuse de către Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Brașov, spre finanțare, Ministerului Sănătății pentru anul 2023. (Pentru avizare C1,C7)

7 Proiect de hotărâre privind participarea Județului Brașov, prin cofinanțare, cu fonduri în cuantum de 10% din valoarea investițiilor propuse de către Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie “Dr. I. A. Sbârcea” Brașov, spre finanțare, Ministerului Sănătății pentru anul 2023. (Pentru avizare C1,C7)

8 Proiect de hotărâre privind participarea Județului Brașov, prin cofinanțare, cu fonduri în cuantum de 10% din valoarea investițiilor propuse de către Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase Brașov, spre finanțare, Ministerului Sănătății pentru anul 2023. (Pentru avizare C1,C7)

9 Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemțiune de către Județul Brașov pentru achiziționarea apartamentului nr.3 din imobilul-monument istoric, situat în municipiul Brașov, Str. Republicii, nr. 8, județul Brașov. (Pentru avizare C2)

10 Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemțiune de către Județul Brașov pentru achiziționarea imobilului monument istoric, situat în municipiul Brașov, Str. Constantin Brâncoveanu, nr.42, județul Brașov. (Pentru avizare C2)

11 Proiect de hotărâre privind modificarea programului de acțiuni culturale al Muzeului de Artă Brașov pentru anul 2022. (Pentru avizare C1,C4)

12 Proiect de hotărâre privind aprobarea închiderii Centrului de Plasament “Sf. Stelian” din cadrul Complexului de Servicii Cristian din structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov. (Pentru avizare C7)

13 Proiect de hotărâre privind aprobarea înființării serviciului social: Casa de Tip Familial Ghimbav din cadrul Complexului de Servicii Cristian în structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov. (Pentru avizare C7)

14 Proiect de hotărâre privind aprobarea înființării serviciului social Centrul de Recuperare “Micul Prinţ + Telefonul Copilului din cadrul Complexului de Servicii Cristian din structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov. (Pentru avizare C7)

15 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții și a organigramei Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov. (Pentru avizare C7)

16 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții, organigramei și a regulamentului de organizare și funcționare ale Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase Brașov. (Pentru avizare C7)

17 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții și a organigramei Spitalului Clinic de Obstetrică – Ginecologie “Dr.I.A. Sbârcea” Brașov. (Pentru avizare C7)

18 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții și a regulamentului de organizare și funcționare ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov. (Pentru avizare C7)

19 Proiect de hotărâre privind aprobarea componenței Comisiei pentru Protecția Copilului Brașov. (Pentru avizare C7)

20 Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Județean Brașov în comisia de concurs/examen și în comisia de soluționare a contestațiilor pentru ocuparea funcției vacante de conducere specifică Comitetului Director – director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov precum și avizarea componenței comisiei de concurs/examen și a comisiei de soluționare a contestațiilor. (Pentru avizare C7)

Ordine de zi suplimentară:

1 Proiect de hotărâre privind modificarea art. 2 din Hotărârea nr.47/3.11.2020, cu modificările ulterioare, privind componența Consiliului Județean Brașov. (Pentru avizare C5)

2 Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Brașov nr. 351/3.11.2021, cu modificările ulterioare, privind organizarea comisiilor de specialitate. (Pentru avizare toate comisiile)

3 Proiect de hotărâre privind valorificarea masei lemnoase rezultate în urma tăierii arborilor din ampriza și zona de siguranță a DJ 132 “Reabilitare DJ 132 Rupea-Homorod-Mercheașa-Jimbor-limita de județ Harghita km 0+000-18+250” către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov. (Pentru avizare C3,C7)

4 Proiect de hotărâre privind încetarea dreptului de administrare a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov asupra imobilelor situate în Făgăraș, Str. Combinatului nr.1. (Pentru avizare C3,C5)

5 Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în administrare a imobilelor situate în Făgăraș, Str. Combinatului nr.1 către Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Făgăraș. (Pentru avizare C3,C5)

6 Proiect de hotărâre privind aprobarea completării cu o poziție a Anexei – Inventarul bunurilor ce alcătuiesc domeniul public al Județului Brașov, la Hotărârea Consiliului Județean Brașov nr. 100/2001, cu modificările și completările ulterioare. (Pentru avizare C1,C3)

7 Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului ”Dotarea cu echipamente ambulator integrat al Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie ”Dr.I.A.Sbârcea” Brașov” în vederea depunerii acestuia în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență al României, Pilonul V- Sănătate și Reziliență instituțională, Componenta 12 – Sănătate, Investiția:I1.Dezvoltarea Infrastructurii medicale prepitalicești Investiția specifică I1.3-Unități de asistență medicală ambulatorie și a Acordului de parteneriat. (Pentru avizare C1,C5,C6,C7)

8 Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului ”Dotarea Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie ”Dr.I.A.Sbârcea” Brașov” cu echipamente destinate reducerii riscului de infecții asociate asistenței medicale” în vederea depunerii acestuia în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență al României, Pilonul V- Sănătate și Reziliență instituțională, Componenta 12 – Sănătate, Investiția:I2.Dezvoltarea Infrastructurii spitalicești publice Investiția specifică I2.4-Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții asociate asistenței medicale și a Acordului de parteneriat. (Pentru avizare C1,C5,C6,C7)

9 Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului ”Dotarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov cu echipamente destinate reducerii riscului de infecții asociate asistenței medicale în vederea depunerii acestuia în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență al României, Pilonul V- Sănătate și Reziliență instituțională, Componenta 12 – Sănătate, Investiția: I2. Dezvoltarea Infrastructurii spitalicești publice Investiția specifică I2.4-Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții asociate asistenței medicale și a Acordului de parteneriat. (Pentru avizare C1,C5,C6,C7)

10 Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemțiune de către Județul Brașov pentru achiziționarea apartamentului 6 din imobilul-monument istoric, înscris în CF nr. 40720 Brașov, nr. topografic 5159/VI, situat în municipiul Brașov, Str. Poarta Schei, nr. 4, județul Brașov. (Pentru avizare C2)

11 Proiect de hotărâre privind aprobarea Proiectului ”Achiziționarea de echipamente destinate reducerii infecțiilor nosocomiale în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov” și a Acordului de parteneriat încheiat între UAT Județul Brașov și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Brașov, pentru depunere în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență al României, Pilonul V- Sănătate și Reziliență instituțională, Componenta 12 – Sănătate, Investiția:2.Dezvoltarea Infrastructurii spitalicești publice, Investiția specifică: I2.4-Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale. (Pentru avizare C1,C5,C6,C7)

12 Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Brașov nr. 402/2022. (Pentru avizare C5,C6)

Proiectul ordinii de zi poate fi consultat AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.