Ședinţa ordinară a Consiliului Judeţean Braşov va avea loc pe 31 octombrie 2022. Vezi ordinea de zi

Luni, 31 octombrie, ora 11:00, Consiliul Judeţean Braşov se va întruni într-o şedinţă ordinară, la sala 120. Şedinţa va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a instituţiei.

Ordine de zi:

1 Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al ședinței ordinare a Consiliului Județean Brașov din data de 30.09.2022. (Pentru avizare toate comisiile)

2 Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al ședinței extraordinare a Consiliului Județean Brașov din data de 21.10.2022. (Pentru avizare toate comisiile)

3 Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier județean al domnului Dan Voina, ca urmare a demisiei. (Pentru avizare C5)

4 Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Brașov nr. 351/3.11.2021, cu modificările ulterioare, privind organizarea comisiilor de specialitate. (Pentru avizare toate comisiile)

5 Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetare la data de 30.09.2022 a bugetului Județului Brașov. (Pentru avizare toate comisiile)

6 Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli, bugetului fondurilor externe nerambursabile și bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2022 și a listelor de investiții aferente. (Pentru avizare toate comisiile)

7 Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Regiei Autonome “Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav” pe anul 2022. (Pentru avizare C1)

8 Proiect de hotărâre privind declararea de interes public județean și darea în administrare a unor bunuri mobile de natura activelor fixe corporale, către Regia Autonomă ”AEROPORTUL INTERNATIONAL BRASOV-GHIMBAV R.A.” (Pentru avizare C1,C3,C5)

9 Proiect de hotărâre privind modificarea Programului de acțiuni culturale al Muzeului de Artă Brașov pentru anul 2022. (Pentru avizare C1,C4)

10 Proiect de hotărâre privind aprobarea planului operativ de deszăpezire pe drumurile județene pentru iarna 2022-2023. (Pentru avizare C2,C3,C8)

11 Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemțiune de către Județul Brașov pentru achiziționarea imobilului-monument istoric, situat în municipiul Brașov, Str. Lungă, nr. 17, județul Brașov. (Pentru avizare C2)

12 Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemțiune de către Județul Brașov pentru achiziționarea apartamentului 1 din imobilul-monument istoric, situat în municipiul Brașov, Str. Bisericii Sf. Nicolae, nr. 18, județul Brașov. (Pentru avizare C2)

13 Proiect de hotărâre privind introducerea în domeniul public al U.A.T. Județul Brașov și declararea de interes public județean a construcțiilor situate în municipiul Brașov, str. Mihail Sadoveanu, nr. 3, județul Brașov. (Pentru avizare C3,C5)

14 Proiect de hotărâre privind abrogarea pozițiilor 7; 3025; 3153 și 3319 din anexa nr.1 la HCJ nr.259/2020 privind modificarea, completarea și abrogarea unor poziții din Anexa – Inventarul bunurilor ce alcătuiesc domeniul public al Județului Brașov la HCJ nr.100/2001 cu modificările și completările ulterioare. (Pentru avizare C3,C5,C6)

15 Proiect de hotărâre privind aprobarea trecerii din domeniul public în domeniul privat al Județului Brașov a unor mijloace fixe în vederea casării. (Pentru avizare C3,C5,C6)

16 Proiect de hotărâre privind aprobarea trecerii imobilului -construcție situat în comuna Sânpetru, str. Meschendorfer nr.443A din domeniul public al Județului Brașov în domeniul public al Comunei Sânpetru. (Pentru avizare C3,C5)

17 Proiect de hotărâre privind aprobarea reglementării situației juridice a imobilului situat în Brașov, str. Lungă nr.1, județul Brașov. (Pentru avizare C3,C5)

18 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase Brașov. (Pentru avizare C7)

19 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov. (Pentru avizare C7)

20 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov. (Pentru avizare C7)

21 Proiect de hotărâre privind aprobarea înființării unei linii de gardă la domiciliu, în specialitatea radiologie și imagistică medicală la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Brașov. (Pentru avizare C7)

22 Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare și funcționare a serviciului social Centrul de Îngrijire și Asistență Timișul de Sus din structura Complexului de Servicii Timiș din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, cu o capacitate de 50 de locuri. (Pentru avizare C7)

23 Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare și funcționare a serviciului social Centrul de Îngrijire și Asistență ”Sfântul Anton” din structura Complexului de Servicii Timiș din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, cu o capacitate de 49 de locuri. (Pentru avizare C7)

24 Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare și funcționare a serviciului social Locuința Maxim Protejată Sfântul Gavril din cadrul Complexului de Servicii Victoria din structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, cu o capacitate de 6 locuri. (Pentru avizare C7)

25 Proiect de hotărâre privind aprobarea modelului de contract de mandat pentru membrii Consiliului de Administrație al Regiei Autonome Aeroportul International Brașov-Ghimbav. (Pentru avizare C1,C5,C6)

26 Proiect de hotărâre privind declanșarea procedurii de selecție a unui membru pentru Consiliul de Administrație al Regiei Autonome Aeroportul International Brașov-Ghimbav pe perioada mandatului 2020-2024. (Pentru avizare C3,C5,C6)

27 Proiect de hotărâre privind propunerea unui candidat la funcția de administrator provizoriu în cadrul Consiliului de Administrație al S.C. Metrom Industrial Parc S.A., până la finalizarea procedurii de selecție. (Pentru avizare C3,C5)

28 Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Braşov nr. 23/2021 privind validarea desemnării nominale a membrilor Autorității Teritoriale de Ordine Publică Brașov pentru legislatura 2020-2024. (Pentru avizare C5)

Ordine de zi suplimentară
1 Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al ședinței extraordinare a consiliului Județean Brașov din data de 26.10.2022. (Pentru avizare toate comisiile)

2 Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului aditional nr. 2 al Acordului de finanțare aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Brașov nr. 318 din 30.092021 având ca obiect Aprobarea Acordului pentru cofinanțarea proiectului de investiții „Reparație capitală a blocului B al IMSP Spitalului Raional Ștefan Vodă”, Raionul Ștefan Vodă, Republica Moldova, precum și alocarea sumei de 400.000 lei pentru cofinațare. (Pentru avizare C1)

3 Proiect de hotărâre privind acordarea constituirii de către Biserica Evanghelică C.A. din România – Parohia Brașov în favoarea U.A.T. Județul Brașov a dreptului de superficie pe o perioadă de 49 de ani, cu titlu oneros, asupra terenurilor situate în Brașov str. Mihail Sadoveanu, nr.3 județul Brașov. (Pentru avizare C1,C3,C5)

4 Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acordare a premiilor pentru sportivii și antrenorii care au obținut performanțe deosebite la nivel național și internațional în anul competițional 2021-2022 și organizarea unui eveniment festiv de premiere (Pentru avizare C1,C5,C8)

5 Proiect de hotărâre privind modificarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții “Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav” aprobați prin Hotărârea Consiliului Județean Brașov nr.128/2022. (Pentru avizare C1)

6 Proiect de hotărâre privind aprobarea transmiterii fără plată a unui bun mobil achiziționat prin proiectul ’’Îmbunătățirea calității și eficienței serviciilor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov’’, prin implementarea și certificarea sistemului de management integrat calitate -mediu, cod SMIS 9328, din patrimoniul Județului Brașov în patrimoniul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov (Pentru avizare C3,C5)

7 Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizați ai obiectivului de investiții „Pod peste râul Olt pe DJ105 la km 0+660 în localitatea Voila”, finanțat prin PNDL 2 și bugetul local al Județului Brașov. (Pentru avizare C1,C3)

8 Proiect de hotărâre privind modificarea și avizarea componenței comisiilor de concurs și soluționare a contestațiilor pentru ocuparea funcției de conducere specifice comitetului director, de director financiar contabil al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov. (Pentru avizare C7)

9 Proiect de hotărâre privind împuternicirea managerului Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase Brașov în vederea încheierii și semnării unui contract de închiriere cu actualii proprietari pentru imobilul (construcții cu terenul aferent) situat în Brașov, str. Stejerișului–Calea Poienii f.n., pentru perioada octombrie-decembrie 2022. (Pentru avizare C1,C7)

10 Proiect de hotărâre privind aprobarea Proiectului Modernizarea și dotarea Centrului de zi pentru persoane adulte cu dizabilități ”Casa Soarelui” Brașov, pentru depunere în cadrul Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în cadrul apelului necompetitiv „Reabilitarea/ renovarea infrastructurii sociale pentru persoanele cu dizabilități” din cadrul Componentei 13- Reforme sociale din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Investiția I 2- Reabilitarea, renovarea și dezvoltarea infrastructurii sociale pentru persoanele cu dizabilități ținta nr. 395- Servicii comunitare modernizate pentru persoanele cu dizabilități. (Pentru avizare C1,C6,C7)

Proiectul ordinii de zi poate fi consultat AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.