Consultare publică | Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Zonei Metropolitane Brașov

Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov (AMB) organizează o nouă consultare publică în cadrul demersului de actualizare a Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Zonei Metropolitane Brașov (SIDU).

Întâlnirea se va desfășura în data de 28.09.2022, începând cu ora 17.00, la Centrul de afaceri CATTIA , pe Str. Institutului, nr. 35. În ziua evenimentului se va posta și un link pentru conectarea online a persoanelor care doresc să participe, dar nu pot ajunge la sediul CATTIA.

Forma actuală a Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Zonei Metropolitane Brașov, care conține și lista de proiecte propuse, o puteți găsi AICI.

Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov (AMB) coordonează demersurile necesare pentru actualizarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Zonei Metropolitane Brașov, document programatic esențial pentru stabilirea direcțiilor de dezvoltare a zonei, care vor putea fi susținute și prin instrumentele financiare active în cadrul noului ciclu de programare al Uniunii Europene (2021-2027).

Leave a Reply

Your email address will not be published.