Modificări în graficul de circulație al liniilor metropolitare care deservesc Feldioara și Vama Buzăului

În zilele de 3 și 4 septembrie 2022, autobuzele de pe linia metropolitană 320 (Brașov – Feldioara) vor circula pe un traseu ușor schimbat, aceasta deoarece în zona centrală a comunei amintite va avea loc Festivalul „Cavalerii Teutoni se întorc în Cetatea Feldioara”. Ajuns la a X-a ediție, evenimentul va ocupa spațiul central al localității, astfel că, la solicitarea Primăriei Feldioara, autobuzele RATBV nu vor mai deservi stația „Cetate”. Autobuzele de pe linia 320 vor circula doar pe drumul național, fără a mai face acea intrare prin centru.

Pentru cei care vor să ajungă la Festival le amintim faptul că pot călători pe bază de bilete sau cu Abonamentul lunar metropolitan, al cărui preț este de 195 de lei și care permite folosirea tuturor mijloacelor de transport operate de RATBV în municipiul Brașov și zona metropolitană.

De asemenea, RATBV îi anunță pe călători despre faptul că de luni, 5 septembrie 2022, va crește capacitatea de transport pe linia 540, Brașov – Vama Buzăului, prin introducerea unei noi curse tur-retur. Această facilitate, introdusă la solicitarea Primăriei Vama Buzăului, va produce unele schimbări în orarul de circulație al acestei linii, motiv pentru care graficele de circulație afișate pe site-ul societății și în stațiile de pe traseu vor fi modificate. Pentru evitarea oricărei confuzii, noile afișe vor purta mențiunea „Valabil din 5 septembrie 2022”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.