Ședinţa ordinară a Consiliului Judeţean Braşov va avea loc pe 24 martie 2022. Vezi ordinea de zi

Consiliul Judeţean Braşov se va întruni joi, 24 februarie 2022, în şedinţa ordinară care va avea loc începând cu ora 13:00 și se va desfăşura cu participarea fizică a membrilor forului deliberativ.

Şedinţa va avea loc la sala 120 a Consiliului Judeţean Braşov şi va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a instituţiei.

1 Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al ședinței ordinare a Consiliului Județean Brașov din data de 10.02.2022. (Pentru avizare toate comisiile)

2 Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al ședinței extraordinare a Consiliului Județean Brașov din data de 21.02.2022. (Pentru avizare toate comisiile)

3 Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al ședinței extraordinare a Consiliului Județean Brașov din data de 25.02.2022. (Pentru avizare toate comisiile)

4 Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al ședinței extraordinare a Consiliului Județean Brașov din data de 04.03.2022. (Pentru avizare toate comisiile)

5 Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Județului Brașov, bugetului creditelor interne, bugetului fondurilor externe nerambursabile și bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii, pe anul 2022. (Pentru avizare toate comisiile)

6 Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de oportunitate și a Indicatorilor tehnico-economici ai proiectului „Creșterea siguranței pacienților din punct de vedere al securității la incendiu în cadrul spitalelor din subordinea Consiliului Judetean Brașov” și încheierea Acordului de Implementare pentru realizarea proiectului „Creșterea siguranței pacienților din punct de vedere al securității la incendiu în cadrul spitalelor din subordinea Consiliului Județean Brașov” între Județul Brașov și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Brașov, Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie ”Dr. Ioan Aurel Sbârcea” Brașov, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brașov, Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov și Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. (Pentru avizare C1,C6,C7)

7 Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special în vederea exercitării votului favorabil în cadrul Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Asociația de Apă Sibiu” privind aprobarea actului adițional la Contractul de Delegare a Gestiunii Serviciilor Publice de Alimentare cu Apă și Canalizare nr.9/2009. (Pentru avizare C1,C5,C6)

8 Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii Acordului de asociere între județul Brașov și Asociația Națională a Agențiilor de Turism în vederea organizării evenimentului „Brașov – Destinație de vacanță pentru o săptămână”. (Pentru avizare C1,C5,C8)

9 Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Județului Brașov pe anul 2022 al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov.(Pentru avizare C7)

10 Proiect de hotărâre privind emiterea avizului consultativ pentru Planul anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Local Șoarș pentru anul 2022. (Pentru avizare C7)

11 Proiect de hotărâre privind emiterea avizului consultativ pentru Planul anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Local Budila pentru anul 2022. (Pentru avizare C7)

12 Proiect de hotărâre privind darea în administrare a imobilului situat în municipiul Brașov, str. George Coșbuc nr.2 către Serviciul Public Județean de Protecție a Plantelor Brașov. (Pentru avizare C3,C5,C6)

13 Proiect de hotărâre privind modificarea art. 1 și art.2 din Hotărârea nr.253/2020 adoptată de Consiliul Județean Brașov. (Pentru avizare C3,C5)

14 Proiect de hotărâre privind revocarea Hotărârii nr.20/2022 adoptată de Consiliul Județean Brașov. (Pentru avizare C3,C5)

15 Proiect de hotărâre privind aprobarea împuternicirii managerului Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov în vederea semnării actului adițional de prelungire a contractului de închiriere pentru imobilul (construcții și terenul aferent) situat în municipiul Brașov, str. Stejerișului – Calea Poienii f.n. (Pentru avizare C5,C7)

16 Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării organigramei și statului de funcții ale aparatului de specialitate al Consiliului Județean Brașov. (Pentru avizare C5)

17 Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei și statului de funcții pentru Muzeul de Artă Brașov. (Pentru avizare C1,C4)

18 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al Bibliotecii Județene George Barițiu Brașov. (Pentru avizare C1,C4)

19 Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare și funcționare al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov.(Pentru avizare C7)

20 Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii Convenției de asociere între U.A.T. Județul Brașov, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov și Fundația SERA ROMÂNIA cu privire la închiderea Centrului de Plasament “Casa Maria” și construirea a două Case de tip familial cu o capacitate de 12 locuri/casă. (Pentru avizare C1,C6,C7)

21 Proiect de hotărâre privind validarea rezultatelor examenului de ocupare a funcției vacante de șef secție – secția de Neonatologie II – “Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Dr.I.A.Sbârcea” Brașov. (Pentru avizare C7)

22 Proiect de hotărâre privind validarea rezultatelor examenului de ocupare a funcției de conducere vacante de șef secție ATI – Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Brașov. (Pentru avizare C7)

23 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții și a organigramei Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov. (Pentru avizare C7)

24 Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții și a organigramei Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov. (Pentru avizare C7)

25 Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Brașov în comisia de examen/concurs, precum și aprobarea componenței comisiilor de examen/concurs pentru ocuparea funcției vacante de conducere de medic șef de secție – Secția Clinică Chirurgie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov. (Pentru avizare C7)

26 Informare a Autorității Teritoriale de Ordine Publică Brașov asupra nivelului de asigurare a securității civice a comunității din județul Brașov pe anul 2021.

27 Informare privind Planul Strategic al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Brașov având ca scop protejarea intereselor comunității și asigurarea climatului de siguranță publică pentru anul 2022.

Ordine de zi suplimentară

1 Proiect de hotărâre privind participarea Județului Brașov, prin cofinanțare, cu fonduri în cuantum de minimum 10% din valoare investițiilor propuse de către Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Dr.I.A.Sbârcea” Brașov spre finanțare Ministerului Sănătății pentru anul 2022. (Pentru avizare C1,C7)

2 Proiect de hotărâre privind desemnarea domnului Șerban Todorică-Constantin, vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov, să reprezinte Județul Brașov în Adunarea Generală a Agenției de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov. (Pentru avizare C5,C6)

3 Proiect de hotărâre privind revocarea Hotărârii Consiliului Județean Brașov nr. 52/2022 (Pentru avizare C5)

4 Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al S.C. CARFIL INDUSTRIAL PARC S.A. Braşov, pentru anul 2022. (Pentru avizare C1,C3,C6)

5 Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al S.C. METROM INDUSTRIAL PARC S.A. Braşov, pentru anul 2022. (Pentru avizare C1,C3,C6)

Proiectul ordinii de zi poate fi consultat AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.