Experții care lucrează la prima Strategie naţională de încurajare a mersului cu bicicleta vă invită în prima jumătate a lunii decembrie la una dintre cele trei întâlniri de pregătire și informare.
Aceste sesiuni se adresează celor care doresc să se deplaseze mai sigur și mai ușor prin orasul lor si care nu au putut participa la niciuna dintre cele 8 întâlniri regionale desfășurate în perioada iunie – septembrie 2019 în Iași, București, Ploiești, Brăila, Timișoara, Cluj, Craiova și Brașov.
Prin participarea la una dintre sesiunile pregătite de echipa proiectului veţi avea ocazia să aflați modul în care pot fi reduse congestiile urbane prin dezvoltarea durabilă a mobilităţii. În acest sens am pregătit materiale care cuprind exemple de bună practică din zeci de documente similare adoptate în alte ţări.
În cursul webinarului veți putea scrie întrebări, urmând ca experții să răspundă la sfârșitul fiecărui modul.
Webinarul este un curs care se desfăşoară on-line, într-un interval stabilit, participanţii putând vedea prezentările şi putand interactiona cu lectorii de pe un calculator, o tabletă sau un telefon conectat la internet. Toate detaliile privind modul de participare la webinar va fi oferit persoanelor interesate.
Astfel, vom organiza în decembrie următoarele sesiuni (fiecare webinar incepe la 18:00 și durează 3 ore):
– în zilele de 11 si 12 decembrie curs on-line (webinar)
– în ziua de 14 decembrie o întâlnire în București.
Pentru deplasarea la Bucureşti decontăm combustibil sau bilete de tren/ autobuz, doar pentru deplasări din afara regiunii București – Ilfov (asociația trebuie să aibă sediul sau o filială în orașul de unde se face deplasarea).
Pentru a participa este nevoie să fiți delegați de o asociație, fiecare asociație putând delega un număr nelimitat de persoane.
Sunt bineveniți la aceste sesiuni toți membrii, voluntarii sau colaboratorii asociațiilor interesate de transport alternativ și care nu au participat la întâlnirile anterioare.
Așteptăm înscrierile printr-un mesaj la adresa de email strategiebiciclete@gmail.com, specificând următoarele informații: Numele, asociația din care faceți parte sau care vă deleagă să participați, data cursului la care vreți să participați (București sau on-line) sau ON-LINE.
Sesiunile se vor desfăşura în cadrul proiectului „Dezvoltarea parteneriatului dintre ONG-uri şi administraţie pentru promovarea modalităţilor durabile de transport în interiorul localităţilor” – cod SIPOCA 306/cod MySmis 110839 şi este cofinanţat în cadrul Programului Operaţional Capacitate Administrativă (POCA) 2014- 2020, Axa prioritara „Administraţie publică şi sistem judiciar eficiente”.
Sursa foto: Optar.ro
Leave a Reply