Tehnologie și antreprenoriat la Cities of the Future Startup Forum. Organizatorii pun la dispoziție 30 de spații de stand pentru start-up-uri și organizații din ecosistem

„Cities of the Future Startup Forum” – 28 iunie, orele 15:00-19:00 la CATTIA Brașov

În cadrul evenimentului vor avea loc dezbateri despre felul în care tehnologia și antreprenoriatul pot schimba viitorul orașelor noastre. Se va discuta despre noi oportunități și interacționa cu start-up-urile prezente care inoveaza și susțin transformarea orașelor.

Evenimentul Cities of the Future Startup Forum oferă start-up-urilor, corporațiilor, autorităților publice și studenților din Brașov și din Regiunea Centru o scenă de a-și prezenta proiectele și de a-și crea conexiuni de afaceri valoroase.

În cadrul evenimentului punem la dispoziție 30 de spații de stand pentru start-up-uri și organizații din ecosistem.
Dacă vă interesează să rezervați un spațiu de stand, datele de contact pentru rezervare sunt: Alexandra Hîncu, e-mail: alexandra.hincu@iceberg.plus, tel.: 0748.302.022.

Având în vedere activitatea constantă în direcția dezvoltării locale și regionale și sprijinirea inovatorilor din domenii cu impact asupra dezvoltării și transformării orașelor, ne-am bucura să vă avem alături.
Dacă doriți să participați cu stand, vă rugăm să transmiteți confirmarea până la data de 25 iunie 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.