Tema de proiectare pentru reconversia zonei industriale Rulmentul – Parcul Rulmentul

În data de 8 ianuarie scriam de faptul că Primăria Brașov a trimis spre publicare anunțul de licitație privind achiziția serviciilor de realizare a documentației tehnico-economică pentru proiectul „Reconversie zone abandonate în zone verzi – Zona Industrială Rulmentul”.

Așa cum ne-a obișnuit, Primăria Brașov nu pune la dispoziția publicului și documentele.

În continuare găsiți următoarele documente publicate pe SICAP:

Tema de proiectare privind achiziția de servicii de realizare a documentației tehnico-econimică pentru proiectul Reconversie zone abandonate în zone verzi – zona industrială Rulmentul
Certificatul de Urbanism nr. 3329 din 31.12.2020
Fișă proiect, CF Rulmentul

Conform temei de proiectare, achiziția serviciilor de proiectare este necesară în vederea pregătirii proiectului „Reconversie zone abandonate în zone verzi – Zona Industrială Rulmentul” selectat pentru a beneficia de suport tehnic în cadrul POAT 2014-2020, fiind necesară elaborarea următoarelor documentații:
a. întocmire PUZ

b. documentații de proiectare

În încheiere, adresez întrebarea: în contextul în care PUG-ul Brașovului este în plin proces de actualizare, nu ar trebui ca toate aceste proiecte să fie puse în așteptare până la finalizarea PUG-ului? Caz în care toată atenția ar trebui direcționată spre PUG.

Punct de vedere al Filialei OAR Brașov Covasna Harghita cu privire la Licitația de achiziție publică a serviciilor de proiectare pentru „Parcul Rulmentul”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.