Interpelat în ședința CL, primarul George Scripcaru nu a răspuns nimic #concret deși a spus „dacă cineva dorește să afle mai multe detalii îi stau la dispoziție cu orice amănunt dorește”

Astăzi a avut loc ultima ședință a Consiliului Local Brașov din mandatul 2016 – 2020. Cu această ocazie, consilierul local Cristian Macedonschi a făcut o interpelare cerându-i primarului George Scripcaru răspunsuri cu privire la câteva probleme.

Subiectele ridicate de Cristian Macedonschi:

  1. La Liceul Honterus au fost trimise 3.000 de măști pentru 1.500 de copii și a cerut o mobilizare potrivită pentru numărul de elevi.
  2. La sistematizarea circulației a cerut explicații pentru sensurile unice anunțate pentru Calea București și Saturn.
  3. Cu privire la aeroport, Cristian Macedonschi l-a certat pe George Scripcaru spunându-i să-i fie rușine pentru că timp de 8 ani nu a dat un leu pentru aeroport.
  4.  Legat de Spitalul Regional, promis de 6 ani, Cristian Macedonschi a spus: „ați tergiversat lucrurile, v-ați bătut joc de Asociația Noul Spital al Brașovului”.
  5. În final, Cristian Macedonschi i-a cerut un punct de vedere cu privire la scandalul în care este implicat RATBV, în care a fost intersiză reclama altor combatanți politici, acuzându-l de abuz în funcție.

George Scripcaru și-a început răspunsul pentru Cristian Macedonschi precizând că „interpelarea nu este o interpelare, pentru că lucrurile sunt total diferite”.  Trecând peste acest început, în cele 3 minute și jumătate de răspuns, George Scripcaru nu a răspuns #concret la niciunul din subiectele ridicate de Cristian Macedonschi, deși spre final a afirmat că „dacă cineva dorește să afle mai multe detalii îi stau la dispoziție cu orice amănunt dorește”.

Domnule primar, exact asta a cerut Cristian Macedonschi, amănunte cu privire la 5 subiecte care țin de activitatea de primar. Așadar, când veți răspunde #concret consilierilor locali și brașovenilor pentru toate cele pe care le-ați făcut în 16 ani de mandat?

Leave a Reply

Your email address will not be published.