#LOCALE2020 | PRO România Brașov – La Ghimbav pachetele de Paște și Crăciun sunt distribuite zilele acestea cu un camion aparținând firmei candidatului PNL la Primăria Ghimbav
În plină campanie electorală în orașul Ghimbav se împart: zahăr, ulei, făină și orez. Pretextul este că sunt pachetele pentru Paște și Crăciun, doar că suntem în Septembrie și acordarea de astfel de pachete poate fi interpretată ca și mită electorală. Lucrurile acestea se întâmplă ziua în amiaza mare, în centrul unui oraș. Partea interesantă este că în imagini se vede că toate produsele se descarcă dintr-un camion care aparține firmei Tronson, care aparține candidatului PNL la Primăria Ghimbav, Ionel Fliundra.
Oare organele de control ale statului au înțeles să adopte politica struțului, fiind vorba de partidul aflat la guvernare?
Nu ne miră că domnul Veștea nu comentează nicicum cele întâmplate zilele trecute la Moeciu și la Măieruș, el de fapt girează o operațiune mult mai mare, la nivel județean.

Sursa foto: PRO România Brașov

Textul este preluat în întregime și face parte din comunicările politice, trimise de candidați și partide spre publicare în Litera 9, în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published.