#LOCALE2020 | Forumul Democrat al Germanilor din Brașov (FDGR BV) – Cu candidați autentici în drum spre campanie

Forumul Democrat al Germanilor din Brașov (FDGR BV) mulțumește brașovenilor și membrilor săi pentru sprijinul și discuțiile deschise din cadrul campaniei de strângere de semnături de susținere pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Forumul German a trecut printr-o experiență plăcută și încurajatoare: campania de strângere a semnăturilor de susținere, în cadrul căreia s-au adunat peste 1.600 de semnături.

Mulțumim brașovenilor pentru disponibilitatea lor și pentru interesul arătat stând de vorbă cu candidații și voluntarii noștri. Vom ține cont de informațiile și sugestiile oferite de dvs. atât la formularea programului electoral cât și după alegeri.

Mulțumim totodată membrilor și apropiaților FDGR BV pentru implicarea lor hotărâtă în acțiunea de strângere a semnăturilor, care a depășit cu mult nivelul atins la scrutinele din trecut.

La baza acestei evoluții pozitive stă implicarea substanțială a membrilor noștri în luna februarie, ce a dus la alegerea și desemnarea într-un mod transparent, democrat și statutar a candidaților noștri pentru Consiliul Local și pentru funcția de Primar al Brașovului.

Încrederea acordată ne onoreză și ne motivează în același timp!

Din păcate trebuie menționat că, în zilele premergătoare depunerii candidaturilor FDGR BV a fost nevoit să constate, că aceste lucruri valorează mult mai puțin pentru unul dintre candidații desemnați, Werner Braun, cara a părăsit echipa FDGR.

Drept urmare, Forumul German propune candidați autentici, brașoveni, din inima comunității săsești și activi în toate domeniile caracteristice minorității noastre și cu un interes vădit pentru întreaga comunitate a Brașovului.

Candidații FDGR pentru Brașov

Pentru funcția de primar al Municipiului Brașov
– Șindilariu Thomas, președinte FDGR BV

Pentrul CL al Municipiului Brașov:
1. Marian Robert
2. Simon Uwe
3. Grigoriu Olivia-Ioana
4. Șindilariu Thomas
5. Thierheimer Walter-Wilhelm
6. Wilk Elisa
7. Hermel Arthur-Edwin
8. Kovacs Arnold
9. Marian Cristina-Melitta
10. Acker Petra-Simone
11. Kincses Tiberiu
12. Marian Richard-Christian
13. Găescu Rozina-Gertrude
14. Marian Emil
15. Wittstock Eberhard-Wolfgang
16. Anghel Ramona
17. Măiereanu Cristina
18. Căpățână-Juller Laura
19. Seitz Klaus

Sursa foto: FDGR Brașov

Textul este preluat în întregime și face parte din comunicările politice, trimise de candidați și partide spre publicare în Litera 9, în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published.