PSD Brașov și-a stabilit candidatul la Primăria Municipiului Brașov

PSD Brașov a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, candidatura doctorului Florin Orțan, la Primăria Municipiului Braşov.

În cadrul conferinței, senatorul Florin Orțan a adus argumentele pentru care își dorește funcția de Primar al Municipiului Brașov.

„Candidez, în acest an, pentru funcția de Primar al Municipiului Brașov, pentru că sunt convins că brașovenii merită certitudinea unui trai mai sigur.
Prin specificul meseriei de medic, am fost și sunt mereu în contact cu oamenii.
Brașovul și voi toți mi-ați dat enorm. Vreau să întorc favoarea!
Îmi asum un proiect administrativ integrat, în care să vorbim despre un oraș sănătos, cu oameni sănătoși, care privesc cu încredere către spitalele din Municipiu și chiar din județ.
Îmi doresc și lupt pentru un oraș în care infrastructura trebuie adusă la nivelul așteptărilor și nevoilor brașovenilor, cu trafic fluidizat și parcări suficiente.
Îmi doresc toate aceste lucruri pentru fiecare dintre noi, brașovenii, pentru că toate aspectele vieții noastre, în Brașov, au un fir roșu, care se cheamă sănătate.
Intru în competiție, pentru a demonstra că există și altă abordare a problemelor pe care le întâmpinăm fiecare dintre noi, în fiecare zi.” a precizat doctorul Florin Orțan.

„Am foarte mare încredere în capacitatea managerială a lui Florin Orțan și în faptul că este un om care își pune toată priceperea în interesul și pentru sănătatea brașovenilor.
Intrăm în aceste alegeri cu cei mai buni candidați, oameni care au demonstrat că munca în folosul oamenilor este o calitate și o menire a acestora”, a declarat președintele PSD Brașov, senatorul Marius Dunca.

În cadrul conferinței a luat de asemenea cuvântul, fostul prefect Marian Rasaliu, candidatul PSD pentru Președinția Consiliului Județean Brașov.

„Planul nostru la Consiliul Județean este de a reînvia Brașovul. Îmi doresc o infrastructură modernă- drumuri și rețele, conectarea comunităților izolate la sisteme de sănătate și dezvoltarea potențialului turistic. Am convingerea că împreună cu dr. Florin Orțan, vom reuși să dezvoltăm sistemul de sănătate în tot județul. De 30 de ani Brașovul este sub administrație liberală, o administrație care nu a confirmat așteptările brașovenilor”, a precizat Marian Rasaliu.

Deputatul PSD, Roxana Mînzatu, și-a reafirmat susținerea pentru candidații organizației de la Brașov.

„Cred că noi, brașovenii, avem nevoie de administratori pentru care spitalele și sănătatea cetățenilor să fie, cu adevărat, prioritatea zero. Îi susțin pe colegii mei pentru că ambii au demonstrat asta, deja. Pe Florin Orțan așa l-am cunoscut, în demersurile sale de medic de a aduce fonduri europene pentru cardiologia brașoveană. Cu Marian Rasaliu am lucrat eficient la legea dedicată terenului pentru noul spital regional de la Brașov. Cu ambii mei colegi împărtășesc un mod de a face politică: uniți în muncă pentru proiectele Brașovului!”

La evenimentul de lansare a participat, alături de echipa de la Brașov, și președintele interimar al Senatului, senatorul Robert Cazanciuc.

„Brașovul este inima țării și inima țării are nevoie de un cardiolog care sa pună un mecanism în funcțiune. Brașovul are nevoie de oameni cu inimă, care doresc să țină orașul în centrul țării.
Prin experiența lui Florin, prin disponibilitatea sa dată de profesie și de vocație, Florin este în gardă permanent. Orașul are nevoie de oameni smart, cu viziune, nu de șmecheri.” a susținut președintele Senatului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.