Situația înscrierilor la programele de licență ale Universității Transilvania din Brașov la data de 16 iulie

Încet-încet se ocupă și locurile la programele de licență ale Universității Transilvania din Brașov. Reamintesc că perioada înscrierilor a fost prelungită până în 18 iulie, ora 13:00.

Astfel, în 16 iulie, la ora 20:00, concurența pe locurile la programele de licență la zi ajunsese la 1,34 candidați/loc.

Număr total locuri 7.410, iar număr de candidați înscriși 9.335. Dintre acestea, 6.050 sunt programe la zi, unde sunt înscriși 8.355 candidați. Facultățile care au mai mulți candidați înscriși decât numărul de locuri disponibile sunt: Inginerie Mecanică, Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, Construcții, Matematică și Informatică, Științe Economice și Administrarea Afacerilor, Științe Economice și Administrarea Afacerilor, Educație Fizică și Sporturi Montane, Medicină, Drept, Sociologie și Comunicare.

Locuri disponibile mai sunt la Inginerie Tehnologică și Management Industrial, Știința și Ingineria Materalelor, Silvicultură și Exploatări Forestiere, Design de Mobilier și Inginerie a Lemnului, Alimentație și Turism, Design de Produs și mediu, Muzică, Litere.

La programele de licență cu frecvență redusă sunt 475 de locuri și 362 de candidați înscriși.

La programele de licență cu învățământ la distanță sunt 885 de locuri și 618 de candidați înscriși.

Leave a Reply

Your email address will not be published.