Vineri, 10 iulie, Consiliul Județean Brașov se întrunește în ședință extraordinară. Vezi ordinea de zi

Vineri, 10 iulie 2020, începând cu ora 11:00, va avea loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean Braşov realizată în regim de videoconferinţă. Şedinţa va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a instituţiei.

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al ședinței ordinare a Consiliului Județean Brașov din data de 25.06.2020.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Gestionarea crizei sanitare COVID-19 în județul Brașov” și a acordului de parteneriat

3. Proiect de hotărâre privind participarea Județului Brașov, prin cofinanțare, cu fonduri în cuantum de minimum 10% din valoarea investițiilor propuse de către Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov spre finanțare Ministerului Sănătății pentru anul 2020.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov.

5. Proiect de hotărâre privind participarea ca partener și implementarea de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov a Proiectului „RACOS – Responsabilitate, Acces, Cooperare, Oportunități și Susținere” precum și asigurarea sustenabilității activităților din proiect, în valoare de 15.000 Ron, pe o perioadă de 5 ani de la încetarea convenției de finanțare și aprobarea acordului de parteneriat.

Proiectul ordinii de zi poate fi consultat AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.